Seat: Πρωτότυπο cabrio Ibiza

By  |  0 Comments




Στο Wörthersee Treffen 2014, η SEAT παρουσιάζει μία πρωτότυπη cabrioέκδοση του ΙΒΙΖΑ, το CUPSTER και γιορτάζει με τον τρόπο αυτό τα 30αγενέθλιά του. Το χαμηλό παρμπρίζ και η απουσία οροφής κάνουν το CUPSTER,το νέο CUPRA Roadster, μια μοναδική fun το drive έκδοση. Η ιδιαίτερα δυναμική του βάση προέρχεται από το Ibiza CUPRA με κινητήρα 132 kw/180PS TSI και κιβώτιο ταχυτήτων DSG διπλού συμπλέκτη.

«Το Ibiza ήταν πάντα στην καρδιά της SEAT – ένα νεανικό, δυναμικό αυτοκίνητο, σχεδιασμένο με συναίσθημα και μία απόδειξη για την πρακτικότητα στη ζωή με εξαιρετικό valueformoney χαρακτήρα. Στο Wörthersee γιορτάζουμε την επέτειο του πιο επιτυχημένου μοντέλου με το μοναδικό Ibiza CUPSTER», λέει ο JürgenStackmann, Πρόεδρος της SEAT S.A.

Η σχεδίαση του Ibiza, που χαρακτηρίζεται από συναίσθημα και δυναμισμό, αναφέρεται από τους πελάτες ως ένας από τους σημαντικότερους λόγους για την αγορά του πιο επιτυχημένου μοντέλου της ισπανικής μάρκας. Το SEATDesign δημιούργησε μία εκπληκτική και εντελώς νέα ερμηνεία της σχεδιαστικήςγραμμής της μάρκας για το Ibiza CUPSTER: ενώ το αμάξωμα είναι σε μεγάλο βαθμό ίδιο με εκείνο του μοντέλου μαζικής παραγωγής μέχρι την γραμμή τωνθυρών, όλο το υπόλοιπο είναι εντελώς ανοιχτό.

Η νέα διθέσια έκδοση δεν έχει οροφή και το κλασικό μπροστινό παρμπρίζ δίνει τη θέση του σε ένα νέο ιδιαίτερα χαμηλόανεμοθώρακα. Παρόλα αυτά, ο οδηγός και ο συνοδηγός είναι καλά προστατευμένοι χάρη στη θέση των καθισμάτων που είναι 80 χιλιοστά χαμηλότερη σε σχέση με το αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής. Το τιμόνι είναι επιστρωμένο με ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο τύπο δέρματος – καθαρό δέρμα ανιλίνηςμε ιδιαίτερο χρωματισμό και με υπέροχη αφή.

Αυτό το μοναδικό πρωτότυπο αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε από τοSEAT Design, είναι βαμμένο με ένα νέο πορτοκαλί χρώμα ειδικά φτιαγμένο για αυτό ενώ οι γραμμές του εσωτερικού του είναι απλές και καθαρές, βασισμένες σε αγωνιστικά αυτοκίνητα, όπως το Ibiza Trophy, που αγωνίζεται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Τα εσωτερικά όργανα σε μίνιμαλ γραμμές και η μαύρη ταπετσαρία Alcantara στα χαμηλωμένα bucket καθίσματα δίνουν μία αγωνιστική αίσθηση.

Παράλληλα υπάρχει περίσσια επιδόσεων αφού η έκδοση CUPSTERβασίζεται στο Ibiza CUPRA. Και αυτό σημαίνει ισχυρή απόδοση 132Kw/ 180 PS από έναν κινητήρα 1.4 TSI με εξαιρετικά γρήγορη και ακριβή αλλαγή ταχυτήτων χάρη στο κιβώτιο μετάδοσης DSG και τουςτροχούς των 18 ιντσών.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.