Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. χορηγός εκδήλωσης Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου

By  |  0 Comments

Στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων με κεντρικό θέμα «Επαγγελματικές Ευκαιρίες του Μέλλοντος και Ανάπτυξη Επιχειρηματικού Πνεύματος» τοΕλληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Επιτροπή Ηγεσίας του Επιμελητηρίου, διοργάνωσε την Πέμπτη, 22 Μαίου2014 στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στο 5ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών την τρίτη κατά σειρά εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης 150 και πλέον μαθητές της Γ’ Λυκείου και φοιτητές, παιδιά μελών του Επιμελητηρίου και των Πανεπιστημίων της Θεσσαλονίκης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τα Διευθυντικά Στελέχη μέλη της Επιτροπής Ηγεσίας για τις εξελίξεις, προκλήσεις και ευκαιρίες του μέλλοντος όσον αφορά την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Ταυτόχρονα είχαν τη δυνατότητα να θέσουν τους προβληματισμούς τους και να πάρουν εποικοδομητικές απαντήσεις από τους ομιλητές.

O Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Αλέξανδρος Δ. Σαρακάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε ότι: «η πραγματοποίηση αυτών των εκδηλώσεων από την πλευρά του Επιμελητηρίου συμβάλλει στη δημιουργία μίας ανοικτής γραμμής επικοινωνίας μεταξύ των επιχειρήσεων και της νέας γενιάς στελεχών, απαντώντας στους προβληματισμούς τους και στις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν με την είσοδο τους στην αγορά εργασίας».

Στόχος του Ελληνο-Αμερικανικού Επαγγελματικού Επιμελητηρίου μέσα από αυτό τον κύκλο των εκδηλώσεων είναι να διευκολυνθούν οι νέοι στον προγραμματισμό του επαγγελματικού τους προσανατολισμού και να προωθηθεί σε αυτούς το επιχειρηματικό πνεύμα.

Οι ομιλητές και τα θέματα που ανάπτυξαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν οι:

κ.Αλέξανδρος Σαρακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος, Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. με θέμα: «Τι αναζητά η εταιρεία από στελέχη – Γνώσεις και εμπειρίες»

κ.Νικόλαος Μπακατσέλος, Αντιπρόεδρος, Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και Πρόεδρος της Επιτροπής Β. Ελλάδος, με θέμα: «Ευκαιρίες και Προοπτικές στη Βόρεια Ελλάδα-Βαλκάνια

κ.Μιχάλης Ρούσος, Country Manager, ISS Facility Services με θέμα: «Η επιτυχημένη πορεία ενός στελέχους και ο δρόμος προς τη διοίκηση μίας εταιρείας»

κ.Αντώνης Κεραστάρης, Group Chief Financial Officer, Intralot, με θέμα: «Η καθημερινότητα ενός στελέχους – κρίσιμες καταστάσεις και προσωπικές θυσίες

κ.Κώστας Αξαρλόγλου, Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Στρατηγικής, ALBAGraduate Business School με θέμα: «Χάραξη στρατηγικής καριέρας»

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ Αρτέμης Μυρόπουλος, Πρόεδρος, Επιτροπή Ηγεσίας, Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο & Διευθύνων Σύμβουλος,Linkage Greece.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.