Ο θρύλος συνεχίζεται: Giulietta και MiTo με το έμβλημα “Quadrifoglio Verde”

By  |  0 Comments

• Η Giulietta γιορτάζει τα 60α γενέθλια της με τη νέα έκδοση “Quadrifoglio Verde”
• MiTo “Quadrifoglio Verde”: η πιο δυναμική έκφραση του μικρού σπορ αυτοκινήτου
• Η κληρονομιά ενός συμβόλου που αποτελεί συνώνυμο του ιταλικού αγωνιστικού πνεύματος από το 1923
• Η Mopar® υπογράφει τη νέα συλλογή προϊόντων “Quadrifoglio Verde”

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα τους στην φετινή Έκθεση της Γενεύης, η νέα Giulietta “Quadrifoglio Verde” 1750 Turbo 240 HP TCT και η νέα MiTo “Quadrifoglio Verde” 1.4 MultiAir Turbo 170 HP TC αρχίζουν να πωλούνται στην Ιταλία, με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές να ακολουθούν σύντομα. Τα δύο νέα μοντέλα θα αφήσουν το σημάδι τους στις αντίστοιχες κατηγορίες τους με μια τέλεια χημεία από αισθησιακό στιλ, μικρούς και δυνατούς κινητήρες και τεχνολογικά χαρακτηριστικά «καθαρά Alfa Romeo» αφιερωμένα στην οδηγική ικανοποίηση.

Τα δυο υψηλών επιδόσεων μοντέλα βρίσκονται σε πλήρη αντιστοιχία με την εκπληκτική 4C, το σύγχρονο είδωλο της μάρκας που αντιπροσωπεύει το σπορ χαρακτήρα σε συνδυασμό με το “Alfa Romeo DNA”: επιδόσεις και τεχνολογική υπεροχή για μέγιστη οδηγική απόλαυση συνδυασμένη με ένα στιλ που κόβει την ανάσα. Παράλληλα, τα δυο νέα μοντέλα είναι ένας φόρος τιμής στη θρυλική ιστορία της “Quadrifoglio Verde”: από το 1923 το σύμβολο αυτό έχει συνδεθεί με τα κορυφαία αυτοκίνητα επιδόσεων που έχουν κατασκευαστεί από την Alfa Romeo. Το λογότυπο Quadrifoglio Verde έχει εμφανιστεί όχι μόνο σε πάρα πολλά αυτοκίνητα που έχουν κοσμήσει τις αγωνιστικές πίστες, αλλά επίσης και σε πολλά ειδικά μοντέλα παραγωγής.

Η πρώτη Alfa Romeo που φόρεσε το σήμα Quadrifoglio Verde ήταν η “RL” την οποία οδηγούσε ο Ugo Sivocci, που κέρδισε τον 14ο αγώνα Targa Florio το 1923. Από τότε, όλες οι αγωνιστικές Alfa έφεραν το έμβλημα για καλή τύχη, εξασφαλίζοντας την παγκόσμια αναγνώρισή του. Ξεκινώντας από τη δεκαετία του 1960, το σύμβολο ξεκίνησε να εμφανίζεται και σε μοντέλα δρόμου της Alfa Romeo.

Οι εκδόσεις “Quadrifoglio Verde” στις MiTo και Giulietta έχουν κερδίσει μια θέση στην παράδοση των καλύτερων Alfa Romeo, δημιουργώντας μία παράδοση δυναμικών επιδόσεων, χωρίς να παραμελούν την οικονομία, το σεβασμό προς το περιβάλλον και την ευκολία στην καθημερινή οδήγηση. Άλλωστε τα αυτοκίνητα της Alfa Romeo πάντοτε ήταν αφιερωμένα σε οδηγούς που δεν έψαχναν απλώς για «ένα χρήσιμο μέσο μεταφοράς», αλλά κάτι που να κάνει τη μετακίνηση συναρπαστική.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.