Ράλλυ Ακρόπολις: Ελπίδες για διατήρηση στο διεθνές ημερολόγιο

By  |  0 Comments

Αναρτήθηκε πριν από λίγα λεπτά στον ιστότοπο diavgeia.gov.gr του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, η έγκριση απόφασης Επιχορήγησης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΑΔΑ: ΩΧΗΟΓ -9ΦΟ, 03/11/2014) προς την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος με το ποσό των 180.000 €.

Από το ποσό αυτό, 170.000€ θα εκχωρηθούν από την ΟΜΑΕ στην Eurosports Events, ως promoter του ERC της FIA, για την κάλυψη του παραβόλου του Ράλλυ Ακρόπολις του 2014, ενώ τα υπόλοιπα θα καλύψουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της Ομοσπονδίας.

Μετά την εξέλιξη αυτή ολοκληρώνεται η δέσμευση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Υπουργού κ. Ιωάννη Αδριανού και υπό προϋποθέσεις μπορούμε να ελπίζουμε στη διατήρηση του εθνικού μας αγώνα στο διεθνές ημερολόγιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Η παραπάνω εξέλιξη είναι αποτέλεσμα πολύμηνης και κοπιαστικής προσπάθειας των στελεχών της ΟΜΑΕ, που επιτέλους κατάφεραν να πείσουν τους Πολιτειακούς παράγοντες να αντιμετωπίζουν το άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού με το σεβασμό και την φροντίδα που απολαμβάνει το σύνολο του αγωνιστικού αθλητισμού στη χώρα μας.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε τη σχετική ανάρτηση του Υπουργείου:

ΑΔΑ: ΩΧΗ0Γ-9Φ0 – ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2014 ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Μ.Α.Ε.)”-ΦΡ51

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.