Γιορτή αυτοκινήτου και μουσικής από την ORCA

By  |  0 Comments

Την Κυριακή 28 Ιουνίου από τις 6 το απόγευμα, στη Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου θα διοργανωθεί μεγάλη γιορτή παρουσίασης Κλασσικών Αυτοκινήτων και Μουσικής.

Την Εκδήλωση οργανώνει η Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων ORCA (Χαϊμαντά 33), σε συνεργασία με το forum των Detroit Cruisers Gr. Με την έγκριση και αρωγή του Δήμου Χαλανδρίου.

Από τις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί Festival Μουσικής και Εικόνων. Ένα πλούσιο πρόγραμμα με εκλεκτά Ιστορικά Μοντέλλα Αυτοκινήτων, Μουσική ‘’Rock and Roll’’ και εντυπωσιακών χορευτικών εμφανίσεων εποχής.
Μέχρι τα Μεσάνυχτα, η Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου θα μπει στη μηχανή του χρόνου και θα μεταφερθεί στην εποχή της αθωότητας με μια σειρά καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, δωρεάν για όλους σε ένα μοναδικό ταξίδι στις μαγικές δεκαετίες του ’50 και του ’60 με αυθεντικό Rock and Roll, λαμπερά Pin up girls αλλά και όμορφα Κλασσικά Αυτοκίνητα. Είναι η υπόσχεση στους επισκέπτες της ORCA και του ‘’Old School Meeting’’.

Ειδικά έχει επιλέξει η ORCA 20 Κλασσικά Αμερικάνικα Αυτοκίνητα που σπάνια συναντιούνται στους Ελληνικούς δρόμους, συναυλίες από γνωστά συγκροτήματα (Rockabilly, Surf, Blues) Dj sets από τους καλύτερους Έλληνες Rockabilly Deejays, ένα πρωτότυπο διαγωνισμό ζευγαριών βασισμένο στις τάσεις της μόδας των δεκαετιών του ’50 και του ’60. .

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ‘’Old School Meeting’’ :
16:00-17:30 Προσέλευση οχημάτων στο χώρο της εκδήλωσης
18:00-18:50 Dj Nua<>
19:00-19:50 Live από τους <The Boogie Sinners>
19:55-20:55 Παρουσίαση εκδήλωσης, βράβευση αυτοκινήτων, Βράβευση ζευγαριών για το καλύτερο vintage Look.
21:00-21:55 Live από τους <The Thriller>
22:00-22:55 Dj Set Wonderers<> μόνο με αυθεντικούς δίσκους Βινυλίου!
23:00-24:00 Live από τους <Dirty Fuse>.
<>

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015 στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου.
Από τις 18:00 μέχρι τα μεσάνυχτα! Let’ s rock and roll.

Χορηγοί Εκδήλωσης:
Ice Hair Lab, Sake Tattoo Studio, Hot-Hot Burger Bar,  The White Monkey Bar, Ντενεκεδάκια, Gialo, Grill House California Grill, Monsterville, Solo Gelato, Κομμωτήριο Μπαρ, Tuscany Brown Cafe, Αξοτεχνική, Ασφάλειες Καμολίνος, Υγραέριο στη Κίνηση, Εφημερίδα ‘’Δήμοι Χωρίς Σύνορα’’

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.