Συνωστισμός στην πίτα της ORCA

By  |  0 Comments

Ασφυκτιούσε ο χώρος της Λέσχης ORCA από την ανθρωποθάλασσα των Μελών, φίλων αλλά και αντιπροσώπων αδελφών Λεσχών, στην εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Η ετησία παραδοσιακή γιορτή που έγινε με μεγάλη επιτυχία, μετά την κινητοποίηση ολόκληρου του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και εξωδιοικητικών  Μελών, ικανοποίησε πληρέστατα, με τα προσφερθέντα και την παρουσίαση, όσους προσήλθαν στην οδό Χαϊμαντά 33 στο Χαλάνδρι, όπου μόνιμα εδώ και 2 δεκαετίες η Λέσχη έχει την έδρα της.

Τους παρισταμένους χαιρέτησε τόσο ο Πρόεδρος της Λέσχης Γιώργος Λιβέρης, όσο και ο ιδρυτής της Ιωάννης Χόλης, ο οποίος τώρα από τη θέση του Επιτίμου εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα θετικά βήματα προόδου και τον όγκο τον φίλων της.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι στο κυρίως κόψιμο της Πίτας που ακολούθησε, τα 2 Φλουριά ( ένα στη μεγάλη κεντρική Πίτα και ένα στα ατομικά κομμάτια) τυχεροί αναδείχθηκαν διαφορετικοί  εκφραστές.

Το Φλουρί της κεντρικής Πίτας βγήκε στο κομμάτι της Ε Ο ΦΙΛΠΑ που το παρέλαβε ο εκπρόσωπος της Γιώργος Βάλληνδας, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας και λαμπρός αγωνιζόμενος ο ίδιος.

Στο δεύτερο Φλουρί τυχερός ήταν ο Ματθαίος Βερτόπουλος, λάτρης των κλασσικών αυτοκινήτων (κάτοχος μιας Τογιότα Σέλικα ), ο οποίος στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τη ΦΛΟΓΑ.

Μάνθος Βερτόπουλος

Μάνθος Βερτόπουλος

Δηλαδή η τύχη θέλησε να ευνοήσει εκείνους, οι οποίοι χωρίς να είναι Μέλη της έσπευσαν να βρεθούν στην γιορτή της.

Όμως στην ‘’Λαχειοφόρο Αγορά’’ που ακολούθησε η προσφορά ειδών ήταν τόσο πλούσια και εκτεταμένη που δεκάδες γνώρισαν αυτή την αναμενόμενη μικρή ικανοποίηση.

Τη βράδια έκλεισε ένας πλουσιότατος μπουφές με άφθονη ποικιλία οίνου να ρέει.

 

orca pita 2016

Χαιρετισμός του Προέδρου της ORCA Γιώργου Λιβέρη προς τους παρισταμένους. Διακρίνονται από αριστερά: Χρήστος Ντάγκαλος (Αντιπρόεδρος ) Γιώργος Λιβέρης, Π. Παπαδόπουλος ( Γεν. Γραμμ. ) Ι. Χόλης  (Επίτιμος Πρόεδρος ) Ν. Σπυριδάκης ( Ταμίας ) και Ν. Καμολίνος ( Ειδ. Γραμμ. )

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.