Στο εργοστάσιο της SEAT στο Martorell η παραγωγή του Audi A1

By  |  0 Comments

/ Η παραγωγή του Audi A1 στο Martorell θα ξεκινήσει το 2018

/ To μοντέλο θα αποφέρει περαιτέρω επενδύσεις και απασχόληση στο Martorell

Η Audi αποφασίζοντας την κατανομή της παραγωγής των διαφόρων μοντέλων της για τα επόμενα χρόνια, έδειξε την εμπιστοσύνη της στο εργοστάσιο της SEAT,  μετά την επιτυχία του Audi Q3, και για την παραγωγή του Audi A1. Η παραγωγή του Α1, το οποίο αυτή την  περίοδο κατασκευάζεται στις Βρυξέλλες, πρόκειται να ξεκινήσει στο Martorell το 2018 και η Audi αναμένει υψηλού επίπεδου όγκο παραγωγής για τα επόμενα χρόνια. Το Α1 θα φέρει περαιτέρω επενδύσεις και απασχόληση στο εργοστάσιο της SEAT πέραν της συμβολής του στην επίτευξη της πλήρους παραγωγικής ικανότητας του εργοστασίου.

Ταυτόχρονα η Audi ανακοίνωσε πώς η παραγωγή του Audi Q3, το οποίο κατασκευάζεται στο Martorell από τα μέσα του 2011, θα μεταφερθεί στο εργοστάσιο στο Györ της Ουγγαρίας. Με ετήσια πρόβλεψη 100.000 μονάδων από την αρχή της παραγωγής του Q3 στο Martorell, το εργοστάσιο κατάφερε να ξεπεράσει τις αρχικές προβλέψεις και να πετύχει συνολική ετήσια παραγωγή 478.000 μονάδων. Το Audi A1 θα είναι το δεύτερο premium αυτοκίνητο που θα κατασκευάζεται στην Ισπανία μετά το Q3.

«Το εργοστάσιο στο Martorell διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και κατασκευάζει τo Audi Q3 με υψηλού επιπέδου ποιότητα. Ως εκ τούτου, πήραμε την απόφαση να παραχθεί το Audi A1 στο Martorell. Επεκτείνουμε τις συνέργειες εντός του Ομίλου Volkswagen και συγχωνεύουμε βασικές δεξιότητες με στόχο την ανταγωνιστικότητα», επεσήμανε ο Prof. Dr.-Ing. Hubert Waltl, Board member for Production της AUDI AG.

Ο Πρόεδρος της SEAT Luca de Meo αναγνώρισε «την πλήρη εμπιστοσύνη στη SEAT και το εργοστάσιο της στο Martorell από την Audi και τον Όμιλο Volkswagen. Η παραγωγή του Α1 αποτελεί σημαντικό νέο και το μοντέλο θα αποφέρει περισσότερο όγκο παραγωγής και μεγαλύτερο εισόδημα τα επόμενα χρόνια».

Ο Dr. Andreas Tostmann, SEAT Vice-President for Production, τόνισε πως «η παραγωγή του Audi A1 είναι η αναγνώριση της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται από την ομάδα της SEAT στο Martorell για την παραγωγή του Audi A3 τα τελευταία χρόνια. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την ανάληψη της παραγωγής του νέου μοντέλου, το οποίο θα κατασκευαστεί με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας που διακρίνουν το εργοστάσιο στο Martorell”.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.