9ο Ετήσιο Διεθνές Trackday Σέρρες 25-27/3/2016

By  |  0 Comments

Για 9η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το καθιερωμένο ετήσιο τριήμερο Trackday στην πίστα των Σερρών.

Μια εκδήλωση θεσμός πλέον για το Alfisti.gr που κόντρα στα σημεία των καιρών διατηρεί το υψηλότατο επίπεδο διοργάνωσης, ασφάλειας και παροχών.

Είναι το μοναδικό τριήμερο Trackday αυτοκινήτου που διοργανώνεται στην πίστα των Σερρών από όλους τους alfisti, με την παρουσία Ασθενοφόρου και ιατρού, πυροσβεστικής, εγκεκριμένων κριτών, φυλάκων στην πύλη και στα πιτς, βουλκανιζατέρ στην πίστα, χώρο φύλαξης αντικειμένων σε πιτ μποξ, προσωπική ηλεκτρονική χρονομέτρηση με χρήση του συστήματος της πίστας, καθώς επίσης και φωτογραφικής κάλυψης.

Σκοπός είναι να περάσουν καλά οι συμμετέχοντες, όλοι οι παρευρισκόμενοι και να απολαύσουν την οδηγική εμπειρία στο ασφαλές περιβάλλον της καλύτερης πίστας στην Ελλάδα.

Δήλωση συμμετοχής και αναλυτικά οι λεπτομέρειες θα βρείτε στο Forum:

http://www.alfisti.gr/forum/forumdisplay.php?f=346

Με γνώμονα την ευχαρίστηση και με την πειθώ εννέα πλέον συνεχόμενων ετήσιων διοργανώσεων να δώσετε το “παρών” αναδεικνύοντας το δυναμισμό και την καρδιά της ALFA ROMEO!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.