Συνάντηση Α.Ο.Θ. με Μ.Μ.Ε. και τοπικούς άρχοντες

By  |  0 Comments

Τα σημεία των καιρών φώναζαν επιτακτικά πως ήταν ανάγκη να γίνει μια συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μ.Μ.Ε του ειδικού τύπου στην Βόρεια Ελλάδα και τους τοπικούς άρχοντες, σε άσχετο αγωνιστικά χρόνο.

Η προσπάθεια ξεκίνησε νωρίς, η πραγματοποίηση όμως  άργησε καθώς τα περισσότερα που αφορούσαν στην εκδήλωση έπρεπε να γίνουν σε εθελοντική βάση.  Έτσι ορίστηκε η ημερομηνία, με την πίστα καρτ “Drive Park” στο Νέο Ρύσιο να είναι διαθέσιμη, τους αθλητές του ομίλου Νίκο Βάτσο και Αλέξανδρο Δήμο να προσφέρουν εαυτούς αλλά και συνολικά τις ομάδες Vatsos Rally Team και Dimos Racing Team στην διάθεση των καλεσμένων του Α.Ο.Θ.

Η ιδέα ήταν να ξανά – συστηθεί ο όμιλος στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. που δεκαετίες τώρα τον στηρίζουν, να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις για θέματα του πρόσφατου παρελθόντος και να εξηγηθούν οι νέες συνθήκες κάτω από τις οποίες υποχρεούνται οι λέσχες  να διοργανώνουν αγώνες.

Ο πρόεδρος του ομίλου Σταύρος Μαράτος παρουσίασε το νέο διοικητικό συμβούλιο, είπε λίγα λόγια για τον όμιλο και την πεντηκονταετή ύπαρξή του στα αγωνιστικά δρώμενα της Ελλάδος, παρουσίασε το τριετές πρόγραμμα εξυγίανσης των οικονομικών του ομίλου και ανακοίνωσε την μετακόμιση των γραφείων του Α.Ο.Θ. στους χώρους της Helexpo.

Η συζήτηση με τα Μ.Μ.Ε. και τους τοπικούς άρχοντες προχώρησε και ο Α.Ο.Θ. εξήγησε γιατί έπρεπε να στηριχθεί ο θεσμός του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, το 45ο Ράλλυ Θερμαϊκού. Γιατί έπρεπε να σεβαστεί τον θεσμό, τους αθλητές του ομίλου που δήλωσαν συμμετοχή, την τοπική κοινωνία που αποδέχθηκε την διεξαγωγή του αγώνα στον τόπο της, τους λιγοστούς αλλά ιδιαίτερα σημαντικούς χορηγούς που εμπιστεύτηκαν την προβολή τους στον όμιλο και τέλος τα δεκάδες μέλη-εθελοντές που εβδομάδες πριν εργάστηκαν για να «στηθεί» ο αγώνας.

Διαβεβαίωσε τους παρόντες πως το 49ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. θα γίνει ως είθισται το τελευταίο Σαββατοκύριακο λειτουργίας της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, 17&18 Σεπτεμβρίου και πως ο όμιλος δεν θα αθετήσει τις υποχρεώσεις που ανέλαβε για το 2016.

Ενημέρωσε πως θα γίνει μια σοβαρή προσπάθεια διοργάνωσης πιο οικονομικών αγώνων όπως για παράδειγμα οι αγώνες autocross, που δεν είναι τίποτα άλλο από αθλοπαιδιές σε χωμάτινη επιφάνεια, στις οποίες μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας με το αυτοκίνητό του.

Ακολούθησε ένταση και αδρεναλίνη όχι όμως λεκτική αλλά αγωνιστική. Οι καλεσμένοι συν- οδήγησαν σε τρεις γύρους στο Renault Clio R5 2000 κ.εκ. του επιδέξιου και έμπειρου Νίκου Βάτσου και στο Toyota Starlet 2000 κ.εκ. του νεαρού αλλά ταχύτατου Αλέξανδρου Δήμου.

Ο Α.Ο.Θ. ευχαριστεί τις αγωνιστικές ομάδες Vatsos Raly Team και Dimos Racing Team, την πίστα καρτ “Drive Park” και τον μέγα χορηγό Ξενοδοχείο “Nissos

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.