Φθινοπωρινή εξόρμηση από την ORCA

By  |  0 Comments

 Η Λέσχη ORCA οργανώνει την 2η φθινοπωρινή εκδήλωση στις 16 Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή στο κτήμα Κώστα Λαζαρίδη στο Καπανδρίτι.

Η εκκίνηση θα γίνει από τον Αγ. Στέφανο, στο πάρκινγκ του Χωριάτικου ( πρώην Goody’s). Η συγκέντρωση των οχημάτων θα γίνει από 10.30 έως 11.30 που και θα είναι η ώρα αναχώρησης. Μετά από μια μικρή και όμορφη διαδρομή περίπου 13 χλμ. και περίπου 20 λεπτών, θα φτάσουμε στο οινοποιείο ΟΙΝΟΤΡΙΑ ΓΗ, οπού θα παρκάρουμε τα οχήματα μας σε ιδιωτικό χώρο μέσα στο κτήμα και θα ακολουθήσει φωτογράφιση. Μετά θα υπάρχει ξενάγηση περίπου 40 λεπτών από τον διευθυντή του κτήματος κ. Φωτιάδη, ο οποίος θα μας μυήσει στα μυστικά του κρασιού. Μετά θα μπούμε στην “καρδιά¨ του κτήματος σε έναν χώρο υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής και εμπνευσμένης πολυτέλειας όπου θα δοκιμάσουμε λευκό η κόκκινο κρασί, συνοδευόμενο από τυριά και αλλαντικά του Delicatessen Αφοί Βασιλόπουλοι. Όποιος επιθυμεί να αγοράσει κρασί η ότι έχει το κτήμα, ανοιχτήρια, αναμνηστικά κτλ, θα έχει 20% έκπτωση.

Το κόστος της εκδήλωσης είναι μόνο 10 ευρώ κατά  όχημα (2 άτομα), ενώ για κάθε επιπλέον άτομο είναι 5 ευρώ. Τα παιδιά δωρεάν. Επίσης ανά όχημα θα δοθεί δωρεάν και εάν συλλεκτικό πλέον μπρελόκ – τιμόνι με το λογότυπο της Λέσχης. Η επιστροφή είναι ελεύθερη. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμέτοχης επικοινωνήστε με το τηλ. της Λέσχης  210-6729420 κάθε Δευτέρα από 18.00 έως 22.30, η στα τηλ 6975854056 Χρήστος Ντάγκαλος, 6932322633 Νίκος Καμολίνος.

Από την ORCA

AFISA

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.