Ο Σ.Ο.Α.Α. προσφέρει εισιτήρια για το Gymkhana Grid

By  |  0 Comments

Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου προσφέρει σε έξι τυχερούς τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά ένα απο τα μεγαλύτερα φετινά αυτοκινητιστικά event στη χώρα μας, το Gymkhana Grid.

Το Gymkhana Grid διεξάγεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Μαραθώνα, το Σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή κορυφαίων οδηγών όπως ο Ken Block, o Petter Solberg και άλλοι.

Ο Σ.Ο.Α.Α. εξασφάλισε 3 εισιτήρια για το Σάββατο και 3 για την Κυριακή και θα δώσει την ευκαιρία σε έξι τυχερούς να βρεθούν κοντά στη δράση!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου και η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλους μέσα από τη σελίδα του Σ.Ο.Α.Α. στο Facebook με ένα απλό Like, στα παρακάτω link

https://www.facebook.com/soaapress/

Το γεγονός της χρονιάς στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, στις 29 & 30 Οκτωβρίου στον Μαραθώνα! Ο Ken Block για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Μαζί με τους Petter Solberg, Andreas Bakkerud, Steve ‘Baggsy’ Bagioni, Luke Woodham, Shane Lynch , Dimitri Illyuk , Buttsy Butler και πολλούς άλλους, θα προσφέρουν στο κοινό έναν ανεπανάληπτο αγώνα.

Οι καλύτεροι Έλληνες και Κύπριοι οδηγοί από τον χώρο των rally, drift και αναβάσεων, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν απέναντι σε κορυφαίους οδηγούς από όλο τον κόσμο.

Σχετικά με το Gymkhana Grid:

Το Gymkhana GRiD είναι ένας συνδυασμός ταχύτητας, style και ακρίβειας. Πρωτοεμφανίστηκε κατά τη διάρκεια των X Games στο Los Angeles τo 2013 και είναι ένας πρωτότυπος αγώνας, που δίνει την ευκαιρία στον οδηγό να δοκιμάσει τις οδηγικές του ικανότητες. Το σημείο μηδέν είναι μια ασφάλτινη πίστα που ονομάζεται GRiD. Κάθε οδηγός πρέπει να ολοκληρώσει δύο γύρους μιας συγκεκριμένης διαδρομής που περιλαμβάνει drifting, figure 8s, donuts και slaloms. Ταυτόχρονα ένα άλλο αυτοκίνητο θα εκτελεί την ίδια διαδρομή head-to-head, με τους δύο οδηγούς να είναι ενάντια στον χρόνο.

Το format του αγώνα περιλαμβάνει δύο γύρους για κάθε οδηγό, ενώ τα ζευγάρια που θα τρέχουν μαζί προκύπτουν ύστερα από κλήρωση. Όταν ολοκληρωθούν και οι δύο γύροι, ο πιο αργός οδηγός θα αποκλειστεί, ενώ ο ταχύτερος θα προκριθεί στην επόμενη φάση. Οδηγοί από όλη την Ευρώπη έχουν ήδη διαγωνιστεί για την θέση τους στον μεγάλο τελικό αλλά και για να βρεθούν αντιμέτωποι με τον Ken Block στο θρυλικό European Gauntlet Finale.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα www.gymkhanagrid.com.

poster

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.