Τα δίχρονα στο Θησείο

By  |  0 Comments

Στο κέντρο της Αθήνας, των  κλασσικών χρόνων, στο Θησείο και στο πεζόδρομο της Ερμού, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, από το πρωί στις 10,30 μέχρι το μεσημέρι στις 14,30 θα πραγματοποιηθεί η 3η ετήσια συνάντηση των κλασσικών  Δίχρονων Αυτοκίνητων.

Όπως κάθε χρόνο η Λέσχη OΡKA θα παρουσιάσει μερικά επιλεγμένα ιστορικά αυτοκίνητα με Δίχρονα μοτέρ.

Είναι μια ωραία υπαίθρια έκθεση  με πρωτοβουλία Μελών της Λέσχης του Χαλανδρίου που θα παρουσιάσουν έναν αριθμό επιλεγμένων οχημάτων,  κυρίως γερμανικής κατασκευής  ενώ δεν αποκλείεται να ‘’ξεμυτίσει’’ και κάποιο σουηδικό η ιαπωνικό από τα ελάχιστα βέβαια που κυκλοφορούν στην χώρα μας.

Ταυτόχρονα η ‘’ ανοικτή έκθεση ‘’ θα δεχθεί ακόμη φορτηγάκια, βανάκια και μοτοσυκλέτες.

Είναι όλα αυτά που ο ’’γουργουρητός’’  ήχος της μηχανής τους συγκινεί και κάνει να τον απολαμβάνουν οι φίλοι τους ενώ το ‘’μπλέ’’ συννεφάκι που κατοικοεδρεύει στην εξάτμιση φέρνει αναμνήσεις από άλλες εποχές όταν αυτό το χαρακτηριστικό ουδένα ενοχλούσε.

Για όσους επιθυμούν να έχουν περισσότερα στοιχεία για την έκθεση ή  πληροφορίες με πιθανή συμμετοχή αυτοκινήτων τους παρακαλούνται να έρθουν σε επαφή με τον Αντιπρόεδρο της Λέσχης OPΚA Χρήστο Ντάγκαλο, διοργανωτικό υπεύθυνο, στο τηλ 6975854056.

Να σημειωθεί ότι την ίδια ημέρα θα τελεσθεί στην Αθήνα και ο ετήσιος Μαραθώνιος, τον Αθηνών στην κλασσική διαδρομή ή αυθεντική, όπως πλέον την αποκαλούν. Αυτό ουδόλως  ενοχλεί. Αντίθετα μερικοί θα μπορούν να εκμεταλλευθούν  την ευκαιρία να απολαύσουν την ίδια ημέρα και τα δύο, αρκεί να προγραμματίσουν τον συνδυασμό επίσκεψης, Θησείου και Παναθηναϊκού Σταδίου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.