Η Χριστουγενιιάτικη γιορτή της ORCA

By  |  0 Comments

Ένα Κυριακάτικο μεσημέρι διαφορετικό από κάθε προηγούμενο, ήταν  αυτό που πρόσφερε η ORCA σε Μέλη και φίλους την περασμένη Κυριακή.

     Σ΄ ένα θαυμάσιο ευχάριστο και ζεστό χώρο μαζευτήκανε φίλοι του Κλασσικού Αυτοκινήτου με τις οικογένειές τους και απολαύσανε καλό φαγητό, μοναδικό κρασί, ζωντανή μουσική, ευχάριστο κλίμα και ολίγον από αυθόρμητο ( ερασιτεχνικό) τραγούδι και χορό πάνω στο ΄΄ τσακίρ κέφι’’.

   Η εκδήλωση, καθόλου αγωνιστική αλλά με στόχους δημιουργίας γνωριμιών, επαφών και συναδέλφωσης οικογενειών – με παραμέτρους όλων των ηλικιών σε παράταξη.

    Η γιορτή, μέσα στο πνεύμα των ημέρων έγινε στο κέντρο ΄΄ Αλιμανάκι΄΄ που συγκέντρωνε όλα τα στοιχεία για την Χριστουγεννιάτικη μάζωξη. Από τον ιδιοκτήτη του κέντρου και φίλο του Ιστορικού Αυτοκινήτου μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, όπου την επιμέλεια είχαν ο Ειδικός Γραμματέας Νίκος Καμολίνος και ( κυρίως από καλλιτεχνική άποψη) ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Ντάγκαλος. Οι θαυμάσιες μουσικές νότες απόλυτα ικανοποίησαν τους παριστάμενους, που πέρα από την απόλαυση των εδεσμάτων υπήρξε και ένα διάχυτο πνεύμα χαράς και ικανοποίησης με την πρώτη παρουσίαση του Ημερολογίου της Λέσχης για το 2017, τα αγωνιστικά προγράμματα της αυτής χρόνιας αλλά και την αναγγελία ότι την  Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στης 7 το βράδυ ο Επίτιμος Προέδρος της Λέσχης και ιδρυτής της Γιάννης Χόλης, θα παρουσιάσει ένα  νέο του βιβλίο, μια καινούργια θαυμάσια διεθνή συγγραφική δουλειά του: ΄΄ Στα ίχνη των κόκκινών διαμαντιών΄΄.

      Με την ευκαιρία της Χριστουγεννιάτικής – οικογενειακής γιορτής της ORCA με πρόταση των ιδρυτικών Μελών της αλλά και με απόλυτα σύμφωνη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου τιμήθηκε με ειδική αναμνηστική πλακέτα ο Τίμος Τσοκανής (φωτό) για την σημαντική προσφορά του στην θητεία που λήγει. Ο Θηβαίος αγωνιζόμενος, γνωστός και από την Τελευταία του νίκη και την ατάκα ‘’ Οι Θηβαίοι νικούν στην Φιλοθέη ‘’, ως εσωτερικός χορηγός έχει να παρουσιάσει μια ποικιλία θετικών ενεργειών υπέρ της Λέσχης.

      Μετά την ευχάριστη αυτή νότα και την ανταλλαγή των ευχών μεταξύ των Μελών, η Λέσχη επιθυμεί να μεταφέρει προς όλους τους φίλους των Κλασσικών Αυτοκινήτων, τις Λέσχης και βεβαίως την Διοίκηση της Ομοσπονδίας, όλα να προχωρήσουν το 2017 κατ’ ευχήν και με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.