Μουστάκας – Μανσόλας πρώτευσαν στο 1ο CMC Challenge (video)

By  |  0 Comments

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 1ο Classic Mini Club Challenge, μια πρωτοβουλία του Club που αποτελεί την πρώτη συνδιοργάνωση τριών μεγάλων λεσχών: των ΦΙΛΠΑ, ΣΙΣΑ και AC3, υπό την αιγίδα της Ε.Ο.ΦΙΛ.Π.Α. και του Δήμαρχου Πεντέλης.

68 κλασσικά αυτοκίνητα «αντίκες» ηλικίας από 30 έως 57 ετών συμμετείχαν στην μοναδική αυτή εκδήλωση. Τα πληρώματα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Παλαιάς Πεντέλης για τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο των οχημάτων απολαμβάνοντας ταυτόχρονα και το πρωινό καφέ τους.

Στις 10:00 δόθηκε εκκίνηση στο πρώτο αυτοκίνητο και τα οχήματα που ξεκινούσαν ανά λεπτό ακολούθησαν μια όμορφη διαδρομή 160 περίπου χιλιομέτρων στην ευρύτερη περιοχή της βόρειας Αττικής. Αλυτάρχης της ιδιαίτερα επιτυχημένης εκδήλωσης ήταν ο Άγγελος Κουνέλης και αγωνοδίκης ο Δημήτρης Κουνέλης.
Οι συμμετέχοντες μπορούσαν να διαγωνισθούν  σε μια από δυο κατηγορίες: στην κατηγορία Regularity με 13 χρονομετρήσεις ή στην κατηγορία Τrophy-Tour που ακολούθησε την ίδια διαδρομή αλλά με μόλις 5 ειδικές διαδρομές και χρονομετρήσεις.

Τα πληρώματα τερμάτισαν μετά από 5 περίπου ώρες στο Δημαρχείο της παλαιάς Πεντέλης. Εκεί υποδέχτηκε ο Δήμαρχος όλους τους συμμετέχοντες, έγινε η απονομή στους νικητές και δόθηκε το γεύμα.

Νικητές στην κατηγορία Regularity  αναδείχθηκαν:
1οι οι Σπύρος Μουστάκας και Μαθιός Μανσόλας με Alfa Romeo Alfasud
2οι οι Μάνος Παλαβίδης και Μαρία Παλαβίδη με British Leyland Mini
3οι οι Γιώργος Γεωργακόπουλος και Κώστας Τσιτσιλώνης επίσης με British Leyland Mini

Νικητές στην κατηγορία Τrophy-Τour αναδείχτηκαν:
1οι οι Γιάννης Μπισύλλας και Απόστολος  Μπισύλλας με Subaru GL
2οι οι Μarc Milosevic και Αλέξανδρος Milosevic με Porsche 911
3οι οι Λυμπέρης Παπάζογλου και Μαρία Νικολοπούλου με Belgium Leyland Mini

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.