Συνάντηση με τους οδηγούς του Σ.Ο.Α.Α. Ενιαίου Skoda

By  |  0 Comments

Συνάντηση με τους οδηγούς του Σ.Ο.Α.Α. Ενιαίου Skoda είχαν μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α.. Κατά τη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν λεπτομέρειες που αφορούν τα Skoda Fabia 1.2 TSI με τα οποία θα συμμετέχουν στους αγώνες, αλλά και τη διοργάνωση του θεσμού.

Οι οδηγοί είχαν τη δυνατότητα να εκφράσουν απορίες και να διευκρινίσουν διάφορα θέματα όσον αφορά την αγωνιστική προετοιμασία του αυτοκινήτου. Κατόπιν τούτου συμφωνήθηκαν τα εξαρτήματα που θα χρησιμοποιηθούν για την μετατροπή, ενώ σύμφωνοι ήταν όλοι οι οδηγοί το roll cage που θα χρησιμοποιηθεί να είναι τέτοιο ώστε να δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής και σε αγώνες rally.

Ο Σ.Ο.Α.Α. ενημέρωσε όλους τους ενδιαφερόμενους πως τα πρώτα αυτοκίνητα βρίσκονται ήδη στη χώρα μας και εκκρεμεί η διαδικασία του εκτελωνισμού, η οποία θα έχει ολοκληρωθεί για όλα αυτοκίνητα τις πρώτες ημέρες του Μαΐου. Στη συνέχεια θα παρουσιαστεί και το αγωνιστικό Skoda Fabia 1.2 TSI στο κοινό.

Στο κύριο θέμα της επίσκεψης του Ενιαίου στην πίστα των Σερρών, οι οδηγοί εξέφρασαν την άποψη ότι η συγκεκριμένη πίστα πρέπει να είναι κομμάτι του πρωταθλήματος, διαφώνησαν όμως όλοι για την επιλογή της ως πρεμιέρα. Το σκεπτικό όπως ειπώθηκε από τη μεριά των οδηγών είναι πως η επιλογή μιας περιοχής τόσο μακριά από την Αθήνα για το ντεμπούτο ενός νέου αγωνιστικού αυτοκινήτου δημιουργεί ανασφάλεια και αβεβαιότητα σε όλους.

Τέλος ο Σ.Ο.Α.Α. ενημερώνει πως βρέθηκε εταιρεία που  σκοπεύει να νοικιάζει αγωνιστικά Skoda Fabia 1.2 TSI ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα ή και σε μεμονωμένους αγώνες ακόμη περισσότεροι οδηγοί. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν από τους υπεύθυνους για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.