Back in Time στο Χαλάνδρι (video)

By  |  0 Comments

Την Κυριακή 28 Μαΐου από τις 6 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου θα διοργανωθεί η ετήσια γιορτή με θέμα την Αμερικανική κουλτούρα των χρυσών δεκαετιών 1940-60.

Την εκδήλωση διοργανώνει για τρίτη φορά η Οργάνωση Κλασσικού Αυτοκινήτου, η Λέσχη ORCA, σε συνεργασία με το φόρουμ των Detroit Cruisers και με την βοήθεια της Ελληνικής Λέσχης Κλασσικής Μοτοσικλέτας. Πάντα, υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλανδρίου.

Στην περυσινή εκδήλωση που είχε την ονομασία «Old School Meeting 2016», η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε τους 4.000 επισκέπτες, με επισκέψεις από όλη την Ελλάδα!

Φέτος οι προσδοκίες είναι αυξημένες και αναμένεται να δώσουν το παρόν περισσότεροι νοσταλγοί του vintage style. Σκοπός της εκδήλωσης είναι οι επισκέπτες να μεταφερθούν με μία νοητή χρονοκάψουλα στις δεκαετίες 1940-60, αναβιώνοντας τόσο τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες, όσο τη μουσική και το φαγητό της συγκεκριμένης εποχής.
Ειδικά η ORCA, έχει επιλέξει 30 κλασσικά αυτοκίνητα και 15 κλασσικές μοτοσικλέτες, που θα διαγωνισθούν για την καλύτερη αποκατάσταση και συντήρηση τους και θα ψηφισθουν από το κοινο.
Ακόμη θα υπάρχουν συναυλίες από γνωστά συγκροτήματα (Boogie, Jive, Swing, Blues και Surf), DJs από τους καλύτερους της συγκεκριμένης μουσικής, σχολή χορού Rock n’ Roll, άφθονα burgers από το Hot-Hot burger bar, κρύες μπύρες Budweiser από το White Monkey Bar καθώς και λαχταριστά NANOU Donuts.

Back in Time

Αναλυτικά το πρόγραμμα του «Back in Time» έχει ως εξής:

16.30-17.30 Προσέλευση οχημάτων στο χώρο της εκδήλωσης
18.30-19.50 Steamrollers (Σχολή χορού Rock n’ Roll)
20.00-20.50 Jitterbugs (Rockabilly Rock n’ Roll)
21.00-21.50 Dirty Fuse (Surf music)
22.00-22.50 Dj NUA ( boogie-woogie, swing)
23.00-00.00 Theo and the Boogie Sinners (boogie-blues)

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει για το ζεύγος Βερτόπουλου, που εκπροσωπεί επάξια το Ίδρυμα «Φλόγα», το οποίο φροντίζει για την ανακούφιση της παιδικής νεοπλασματικής ασθένειας και θα έχει το δικό του χώρο στην εκδήλωση, καθώς για την συμμετοχή δύο Επαγγελματικών Λυκείων, που έχουν ως αντικείμενο την μηχανολογία κινητήρων εσωτερικής καύσης.
Μετά τα μεσάνυχτα το πάρτι συνεχίζεται στο μπαρ White Monkey.
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ OR.C.A.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο Rock FM 96,9 το SPARK Group, snpNews-Μiow.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.