18η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας: Χρόνο ημέρας ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης

By  |  0 Comments

Η ζέστη ήταν αφόρητη ταλαιπωρώντας οργανωτές, συμμετέχοντες αλλά και θεατές, τα σκέλη ήταν τρία όπως μας έχει συνηθίσει η  Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας, οι αθλητές που συμμετείχαν στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος ήταν 44, αριθμός ρεκόρ μέχρι στιγμής και την παράσταση έκλεψε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης ο οποίος με 00:53:58 δευτερόλεπτα αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ως ο ταχύτερος. Αυτά είναι εν ολίγοις τα κυριότερα χαρακτηριστικά της 18η Δεξιοτεχνίας Πτολεμαΐδας.  

Όσο για την μάχη των βαθμών αυτή όπως προαναγγείλαμε ήταν αδυσώπητη με τους αθλητές να προσπαθούν πετυχαίνοντας τα μέγιστα, οδηγώντας τα αγωνιστικά πέρα από το όριο προσφέροντας θέαμα και σε κάποιες περιπτώσεις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις. Ο ανταγωνισμός ξεπέρασε κάθε προσδοκία και οι θέσεις στο βάθρο κρίθηκαν στα εκατοστά του δευτερολέπτου, ανεβάζοντας για άλλη μια φορά τον πήχη πολύ ψηλά.

Στην  Α’ Κλάση  ο Δημήτρης Καρατσομαπλίδης με Peugeot 106 καρπώθηκε δικαίως τους βαθμούς της πρωτιάς αφήνοντας στην δεύτερη τον Γιάννη Καραμανώλη με Toyota Starlet του οποίου η θέση κινδύνεψε για μόλις 0.23 δευτερόλεπτα από τον τελικά  τρίτο Παπαδόπουλος Απόστολο με Peugeot 106. Με διαφορά 0,38 δευτερόλεπτα, μάχη εκτός βάθρου έδωσαν οι Καραμανώλης Νεκτάριος με Toyota Starelt και Πατσίλας Αναστάσιος με Peugeot 106. Η προσπάθεια του Κώστα Οικονομίδη με Fiat Punto δεν ήταν αρκετή ώστε να κάνει δική του την καρό σημαία για τον χρόνο ημέρας αλλά αρκετή για την πρώτη θέση στην κλάση Β’ με τους Θεόδωρο Καβατσικλή και Δημήτρη Κουνατιάδη να τερματίζουν τα Opel Kadett τους στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Στην κλάση Γ’ μόλις  0.32 δευτερόλεπτα χώρισαν  τον πρώτο Απόστολο Προδρομίδη από τον δεύτερο Θεόκλητο Καρυπίδη με Opel Manta και Opel Ascona αντίστοιχα. Στην τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Νικόλαος Φωτιάδης με Opel Manta ο οποίος κυνήγησε την πρωτιά και ίσως το κατάφερνε καθώς έκανε ένα πολύ γρήγορο τρίτο σκέλος που όμως είχε άδοξη κατάληξη.

Η 18η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας διεξήχθη με επιτυχία χωρίς όμως να ανακατέψει σημαντικά την τράπουλα στην βαθμολογία, έτσι το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο με τα μάτια όλων να είναι στραμμένα στον 6ο γύρο τον οποίο καλείται να διοργανώσει στις 03 Σεπτεμβρίου ο Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου Δράμας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.