Η Zhidou Greece στο 11ο Hi-Tech EcoMobility Rally

By  |  0 Comments

Ξεκινά αύριο από την παραλία Θεσσαλονίκης το 11ο Hi-Tech Ecomobility Rally, το οποίο αποτελεί τον 3ο αγώνα του E-Rally Regularity Cup της FIA.

Ανάμεσα στα φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα που συμμετέχουν στην αγωνιστική εκδήλωση οι θεατές μπορούν να δουν από κοντά το τεχνολογικά προηγμένο Zhidou D2 που συμμετέχει για πρώτη φορά σε αγωνιστική εκδήλωση του είδους.

Φαίνεται πως η συμπρωτεύουσα ταιριάζει στο αυτοκίνητο της Zhidou Greece – Ν. Ζυμπάς ΑΕ αφού η εταιρεία πριν λίγες εβδομάδες έκανε στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της Έκθεσης Auto Festival την παρθενική της εμφάνιση στην Ελληνική αγορά.

Υπενθυμίζουμε πως το αμιγώς ηλεκτρικό Zhidou D2 είναι ένα κόμπακτ προσθιοκίνητο αυτοκίνητο πόλης με πολύ καλές επιδόσεις (ανώτατη ταχ. 90 χλμ./ώρα με ηλεκτρονικό περιοριστή), εξαιρετική αυτονομία (180 χλμ.) χάρη στην συστοιχία προηγμένων μπαταριών λιθίου με ηλεκτρόδια υψηλής απόδοσης τελευταία γενιάς (τύπος LiNiCoMnO2), εκπληκτική οικονομία (1,1 € ανά 100 χλμ.), σχεδόν μηδενικό κόστος συντήρησης και υπερπλήρες πακέτο στάνταρ εξοπλισμού (ηλεκτρικά παράθυρα, καθρέπτες, και κλειδαριές, υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης, αυτόματο κλιματισμό, οθόνη διασύνδεσης πολυμέσων συστήματος Android, δερμάτινα-πλήρως ρυθμιζόμενα καθίσματα και τιμόνι, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, ζάντες αλουμινίου, κ.ά.).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του «Hi-Tech EcoMobility Rally» το D2 μαζί με τα άλλα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στον αγώνα θα συγκεντρωθούν το πρωί του Σαββάτου 26/5 στο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης για τις διαδικασίες του διοικητικού και τεχνικού ελέγχου και στις 15:00 θα εκκινήσουν από το χώρο του αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου για το 1ο σκέλος της διαδρομής. Θα επιστρέψουν στο χώρο του Δημαρχείου αργά το απόγευμα όπου και θα παραμείνουν μέχρι τις 8:30 το πρωί της Κυριακής 27/5 όταν θα αναχωρήσουν για το 2ο και τελευταίο σκέλος του αγώνα. Το βράδυ της Κυριακής η εκδήλωση θα κλείσει με την τελετή απονομής των επάθλων που θα πραγματοποιηθεί επίσης στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Live ενημέρωση για τη συμμετοχή της «Green Revo Team» της Zhidou με πλήρωμα τους Ευαγόρα Παπαθέου – Στάθη Παχταρίδη μπορείτε να δείτε μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας livemedia.gr καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Επίσης, το Zhidou D2 μπορείτε να δείτε από κοντά και να το οδηγήσετε στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα Zhidou-E. Μπεναβέλη στη Θεσσαλονίκη (28ης Οκτωβρίου 86, τηλ. 2310 523365).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.