Σε εξέλιξη το Best Car 2019

By  |  0 Comments

Το Best Car 2019, ο θεσμός ανάδειξης του καλύτερου αυτοκινήτου της χρονιάς για την ελληνική αγορά, ξεκίνησε και η ψηφοφορία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Κατά την πρώτη φάση της διαδικασίας ανάδειξης, περίπου 60.000 και πλέον συμμετέχοντες στις ψηφοφορίες των 2 τελευταίων ετών, γίνονται οι “εκλέκτορες” που καλούνται να επιλέξουν τα 15 δημοφιλέστερα, μεταξύ των περίπου 40 νέων μοντέλων αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν μέσα στην χρονιά στην ελληνική αγορά. Η φάση ανάδειξης των 15 υποψηφίων για το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς, ολοκληρώνεται στις αρχές Νοεμβρίου 2018.

Στις 6 Νοεμβρίου αρχίζει η τελική φάση της διαδικασίας του θεσμού. Μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2018, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψηφίσουν το αυτοκίνητο που θεωρούν ως πιο αξιόλογο, σε κάθε μία από τις 15 διαφορετικές κατηγορίες κατάταξης των νέων μοντέλων.

Η ψηφοφορία διεξάγεται με δύο τρόπους: On line, μέσω της ειδικής ιστοσελίδας του Best Car 2019, ή με τη συμπλήρωση ειδικού εντύπου που θα μοιραστεί στα περίπου 80.000 άτομα τα οποία αναμένεται να επισκεφτούν την έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018” που θα ανοίξει τις πύλες της στο κοινό την 10η Νοεμβρίου 2018.

Οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία λαμβάνουν αυτόματα μέρος στο σχετικό διαγωνισμό, για να κερδίσουν μία σειρά από δώρα μεταξύ των οποίων, 3 αυτοκίνητα για χρήση 6 μηνών με όλα τα λειτουργικά τους έξοδα πληρωμένα, αξεσουάρ αυτοκινήτου, ασφαλιστικές υπηρεσίες κ.α.

Ο διαγωνισμός Best Car, έχει γίνει πλέον θεσμός στην Ελλάδα αφού συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες ψήφους, για την ανάδειξη του καλύτερου αυτοκινήτου της χρονιάς. Τη διοργάνωση του Best Car, που φέτος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών,  επιμελείται το περιοδικό Auto Τρίτη. Τον θεσμό υποστηρίζουν έμπρακτα κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες και φορείς όπως οι: Coral Gas, Petronas, Hertz Autohellas καθώς και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς”.

Τα τελικά αποτελέσματα για το Best Car 2019 θα ανακοινωθούν 14 Ιανουαρίου 2019, σε ειδική εκδήλωση, παρουσία κορυφαίων στελεχών της αγοράς αυτοκινήτου και εκπροσώπων θεσμικών φορέων. Στην ίδια εκδήλωση θα αναδειχθούν live και οι νικητές των δώρων μεταξύ όσων συμμετείχαν στην ψηφοφορία. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μέσω live streaming, την ανάδειξη του καλύτερου αυτοκινήτου της χρονιάς.

Οργάνωση: Auto Τρίτη (www.autotriti.gr)

Το Best Car 2019, ο θεσμός ανάδειξης του καλύτερου αυτοκινήτου της χρονιάς για την ελληνική αγορά, ξεκίνησε και η ψηφοφορία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Κατά την πρώτη φάση της διαδικασίας ανάδειξης, περίπου 60.000 και πλέον συμμετέχοντες στις ψηφοφορίες των 2 τελευταίων ετών, γίνονται οι "εκλέκτορες" που καλούνται να επιλέξουν τα 15 δημοφιλέστερα, μεταξύ των περίπου 40 νέων μοντέλων αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν μέσα στην χρονιά στην ελληνική αγορά. Η φάση ανάδειξης των 15 υποψηφίων για το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς, ολοκληρώνεται στις αρχές Νοεμβρίου 2018. Στις 6 Νοεμβρίου αρχίζει η τελική φάση της διαδικασίας του θεσμού. Μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2018, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψηφίσουν το αυτοκίνητο που θεωρούν ως πιο αξιόλογο, σε κάθε μία από τις 15 διαφορετικές κατηγορίες κατάταξης των νέων μοντέλων. Η ψηφοφορία διεξάγεται με δύο τρόπους: On line, μέσω της ειδικής ιστοσελίδας του Best Car 2019, ή με τη συμπλήρωση ειδικού εντύπου που θα μοιραστεί στα περίπου 80.000 άτομα τα οποία αναμένεται να επισκεφτούν την έκθεση αυτοκινήτου "Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018" που θα ανοίξει τις πύλες της στο κοινό την 10η Νοεμβρίου 2018. Οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία λαμβάνουν αυτόματα μέρος στο σχετικό διαγωνισμό, για να κερδίσουν μία σειρά από δώρα μεταξύ των οποίων, 3 αυτοκίνητα για χρήση 6 μηνών με όλα τα λειτουργικά τους έξοδα πληρωμένα, αξεσουάρ αυτοκινήτου, ασφαλιστικές υπηρεσίες κ.α. Ο διαγωνισμός Best Car, έχει γίνει πλέον θεσμός στην Ελλάδα αφού συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες ψήφους, για την ανάδειξη του καλύτερου αυτοκινήτου της χρονιάς. Τη διοργάνωση του Best Car, που φέτος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, επιμελείται το περιοδικό Auto Τρίτη. Τον θεσμό υποστηρίζουν έμπρακτα κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες και φορείς όπως οι: Coral Gas, Petronas, Hertz Autohellas καθώς και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς". Τα τελικά αποτελέσματα για το Best Car 2019 θα ανακοινωθούν 14 Ιανουαρίου 2019, σε ειδική εκδήλωση, παρουσία κορυφαίων στελεχών της αγοράς αυτοκινήτου και εκπροσώπων θεσμικών φορέων. Στην ίδια εκδήλωση θα αναδειχθούν live και οι νικητές των δώρων μεταξύ όσων συμμετείχαν στην ψηφοφορία. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μέσω live streaming, την ανάδειξη του καλύτερου αυτοκινήτου της χρονιάς. Οργάνωση: Auto Τρίτη (www.autotriti.gr)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.