Transport Show 2018

By  |  0 Comments

Η φετινή 3η Διεθνής έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, 18-21 Οκτωβρίου στο MEC Παιανίας, η μεγαλύτερη των Βαλκανίων, αναδεικνύεται πλέον ως το σημείο αναφοράς των τεχνολογικών εξελίξεων του ευρωπαϊκού Transport Industry στην Ελλάδα και επίσημο forum ενημέρωσης για τα νέα οχήματα όλων των κατηγοριών και για κάθε μεταφορική εφαρμογή εμπορευματική ή επιβατική.

Χάρη στην ευρεία και δυναμική συμμετοχή των Ελλήνων εισαγωγέων – αντιπροσώπων επαγγελματικών αυτοκινήτων, στη θέληση και κυρίως στην αποφασιστικότητά τους να παρουσιάσουν στο ελληνικό και στο διεθνές κοινό όλα τα νεότερα μοντέλα, μεταξύ των οποίων και πρωτοεμφανιζόμενα στη χώρα μας, η έκθεση Transport Show θα υποδεχτεί με δικαιολογημένη υπερηφάνεια τους χιλιάδες επισκέπτες της, οι οποίοι, εκτιμάται πως φέτος θα πλησιάσουν τους 30.000.

Η εξωστρέφεια και ο διεθνής πλέον χαρακτήρας της Transport Show, επιβεβαιώνεται και από τη μαζική συμμετοχή σε αυτή, εκθετών από τη γειτονική Τουρκία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές λεωφορείων, ενώ συμμετοχή θα έχουν και εταιρείες από τις άλλες βαλκανικές χώρες.

Πραγματικά, οι επαγγελματίες που θα βρεθούν στο MEC Παιανίας «θα τα δουν όλα και κείνα που δεν έχουν φανταστεί», όπως υπόσχεται στο διαφημιστικό της μήνυμα η διοργανώτρια εταιρεία. Ταυτόχρονα όμως, οι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν άμεσα και για εκατοντάδες άλλα προϊόντα, όπως ανταλλακτικά, ελαστικά, λιπαντικά, φίλτρα, διάφορα εξαρτήματα κ.α. Ιδιαίτερα εντυπωσιακά εκθέματα, θα είναι βέβαια τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, όπως κινητήρες, σασμάν, άξονες, επιβραδυντές, συστήματα ασφαλείας, τηλεματικής, παρακολούθησης στόλων κ.α. Την έκθεση, θα πλαισιώνουν επίσης ρυμουλκούμενα, οχήματα με ειδικές υπερκατασκευές, ανυψωτικά μηχανήματα, εξοπλισμοί αποθηκών, μεταφορικών κέντρων κ.α.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι η Transport Show, ως έκθεση που απευθύνεται σε επαγγελματίες – τους οποίους προσκαλεί να την επισκεφθούν – έχει ελεύθερη (δωρεάν) είσοδο, παρέχοντας επίσης διευκολύνσεις μετάβασης (shuttle bus), εύκολου parking, εξασφάλισης διαμονής σε ξενοδοχεία της περιοχής κ.α.

Για την άψογη και ποιοτικά άρτια διοργάνωση, εργάζεται το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ, που, από το 2003, παράλληλα με την έκδοση του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR, διοργανώνει μεγάλης κλίμακας εκδηλώσεις (truck festivals και εκθέσεις), τις οποίες επικοινωνεί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο επιτυγχάνοντας τη μέγιστη δυνατή επισκεψιμότητα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.