Το ΔΣ του ΕΣΣΑΜ

By  |  0 Comments

Το 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Συνδέσμου Συντακτών Αυτοκινήτου – Μοτοσικλέτας (ΕΣΣΑΜ) που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Συνδέσμου, συνεδρίασε για πρώτη φορά και συγκροτήθηκε σε σώμα, ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:                     Νίκος Τσάδαρης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:              Δημήτρης Διατσίδης
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:    Γιάννης Κανουπάκης
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:     Αντώνης Κόλλιας
ΤΑΜΙΑΣ:                          Γιώργος Βαρίνος
ΕΦΟΡΟΣ:                         Πάνος Φιλιππακόπουλος
ΜΕΛΗ:                             Πέτρος Πιτσίνης, Φώτης Ραϊσης, Γιάννης Σκουφής

Σκοπός του Συνδέσμου είναι, η συμβολή στην συνεχή αναβάθμιση του ρεπορτάζ και της εν γένει δημοσιογραφίας στο χώρο του αυτοκινήτου & της μοτοσικλέτας, όπως και στην καλλιέργεια πνεύματος επαγγελματικής αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του.

Επίσης, η ενημέρωση του κοινού για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας, για τα νέα μοντέλα και τις τεχνολογικές εξελίξεις, καθώς και για τα τοπικά & διεθνή αγωνιστικά δρώμενα.

Ευχή και προσπάθεια όλων των μελών είναι, η δυνατότητα παρέμβασης του Συνδέσμου στους εμπλεκόμενους με την κυκλοφοριακή αγωγή και οδική ασφάλεια δημόσιους φορείς, καθώς και η σύνδεση με αντίστοιχες ευρωπαϊκές ενώσεις, για ανταλλαγή απόψεων, τεχνογνωσίας, αλλά και για από κοινού δράσεις.

Στο πλαίσιο του πρώτου διοικητικού συμβουλίου, εξετάστηκαν και εγκρίθηκαν 17 αιτήσεις επαγγελματιών δημοσιογράφων του χώρου που είχαν ζητήσει ένταξη στον Σύνδεσμο. Με την διεύρυνση αυτή, ο ιστορικός Σύνδεσμος που ιδρύθηκε το 1988, αριθμεί πλέον 51 τακτικά μέλη και στο εγγύς μέλλον θα συμπεριλαμβάνει την απόλυτη πλειοψηφία των εργαζομένων στον χώρο αυτοκίνησης.

Τα μέχρι στιγμής τακτικά μέλη του ΕΣΣΑΜ είναι οι εξής:

Πιτσίνης Πέτρος, Βουτσελάς Σωτήρης, Ευθυμίου Θωμάς, Κανουπάκης Ιωάννης, Κοσκινάς Δημήτριος, Λουπάκης Νίκος, Μαρινόπουλος Νίκος, Ματζαβάς Ηλίας, Μανώλης Στέργιος, Σταυρόπουλος Ιωάννης, Σκουφής Ιωάννης, Τσιρογιάννης Ιωάννης, Βαρίνος Γεώργιος, Κόλλιας Αντώνης, Διατσίδης Δημήτρης, Λιβέρης Διονύσης, Φιλιππακόπουλος Πάνος, Τσάδαρης Νίκος, Χρηστέας Ηλίας, Καφάογλου Ηλίας, Χαλάτσης Πέρης,  

Τσουλφάς Τριαντάφυλλος, Χούντρας Θανάσης, Ραΐσης Φώτης, Διπλαράκος Πάνος, Χριστόπουλος Νικόλαος, Τριανταφύλλης Γιώργος, Ταμπούρης Δημήτρης, Στέφου Κων/νος, Στέφου Ιωάννης, Ρέκκας Σπύρος, Φακατσέλης Βαγγέλης, Ντάνος Παναγιώτης, Γιαννούλας Νίκος, Τζερτζεβέλης Παντελής, Γράτσος Δημήτρης, Σηφαλάκης Πέτρος, Μανιάτης Τάκης, Γκαζής Κώστας,
Τσαντήλας Σπύρος, Ξύδης Θοδωρής, Παπαδόπουλος Γιάννης – Μάριος, Κόκκας Άρης, Γούσιας Βασίλης, Τσίκας θοδωρής, Θεοχάρης Δημήτρης, Λιβανός Νίκος & Κατωπόδης Μιχάλης.

Περισσότερα σύντομα, καθώς οι δράσεις που έχει προγραμματίσει ο ΕΣΣΑΜ εξελίσσονται ήδη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.