Το πρόγραμμα της ΑΠΠΛΕ

By  |  1 Comment

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα τουριστικών περιηγήσεων της Αυτοκινητιστικής  Πολιτιστικής  Περιηγητικής  Λέσχης  Ελλάδος  (ΑΠΠΛΕ) για το Β’ εξάμηνο του 2019

Θα υλοποιηθεί εντός του νομού Αττικής σε περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος, (σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα) τις παρακάτω ημερομηνίες:

1/9, 14/9, 29/9, 6/10, 20/10,  3/11,  17/11, 1/12,  15/12,  29/12

Στίς 14/9  Πανσέληνος στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο Αττικής. 

Στίς  28, 29/9  ή στις 5,6/10 θα διεξαχθεί Τουριστική Πολιτιστική Περιήγηση στην Πελοπόννησο στην διαδρομή Αθήνα – Τρίπολη – Άστρος (μέσω της γέφυρας Μάναρη) και τερματισμός με διανυκτέρευση στο Ναύπλιο. 

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν. Ο κάθε συμμετέχοντας επιβαρύνεται  μόνο με τα προσωπικά του έξοδα.  
Τα αυτοκίνητα θα πρέπει να είναι ασφαλή, ασφαλισμένα και να διαθέτουν οδική βοήθεια με μέριμνα του ιδιοκτήτη τους.

Δύο λόγια για τη Λέσχη

Την άνοιξη του 2018 μία παρέα φίλων, αποφάσισε να δημιουργήσει μία νέα λέσχη για τις διαχρονικές αξίες.
Μία νέα λέσχη που πάνω απ’όλα, έχει τον άνθρωπο, τον πολιτισμό, και την αλληλεπίδραση της αυτοκίνησης στις ζωές μας τον τελευταίο αιώνα.
Στόχος της δεν είναι οι αγώνες, (που κατά την άποψη των ιδρυτικών μελών της λέσχης ελάχιστο ποσοστό ιδιοκτητών ιστορικών οχημάτων ενδιαφέρει), αλλά το ξεχασμένο κομμάτι των περιηγήσεων.
Το κομμάτι αυτό που είναι και το μεγαλύτερο στην Ευρώπη και το πιο παραμελημένο στην Ελλάδα.
Ο Κυριακάτικος καφές με το κλασικό αυτοκίνητο, η εκδρομή του Σαββατοκύριακου και η σωστή συντήρηση του σε συνδυασμό με την οδική ασφάλεια, είναι αναμφίβολα τμήμα του πολιτισμού, και κανόνας για τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

1 Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.