Η Hyundai κατέκτησε το βραβείο “e-Business of the Year” στα Move Electric Awards

By  |  0 Comments

• Το IONIQ 5 ανακηρύχθηκε «Καλύτερο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο» μεταξύ έξι φιναλίστ
• Το όραμα της μάρκας «Πρόοδος για την Ανθρωπότητα» στοχεύει να προσφέρει ελευθερία κινήσεων σε όλους
• Η δέσμευση για κινητικότητα μηδενικών εκπομπών ρύπων ξεκίνησε με επαναστατικά ηλεκτρικά μοντέλα όπως το IONIQ 5, αλλά περιλαμβάνει επίσης αυτόνομα ιπτάμενα οχήματα, ρομποτική και τεχνητή νοημοσύνη

Το Hyundai Motor Group κέρδισε το βραβείο «e-Business of the Year» στα Move Electric Awards 2022, με το επαναστατικό IONIQ 5 «Καλύτερο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο».

Τα Move Electric Awards 2022 αναδεικνύουν όλες τις μορφές ηλεκτροκίνησης, εστιάζοντας σε μηχανοκίνητα, εταιρείες και ανθρώπους που συμμετέχουν στην επανατοποθέτηση του τρόπου με τον οποίο ταξιδεύουν οι άνθρωποι. Οι νικητές των βραβείων επιλέχθηκαν από επιτροπές κριτών αποτελούμενες από εμπειρογνώμονες για την κάθε κατηγορία.

«Μέσα σε λίγα χρόνια, το Hyundai Motor Group έχει μετατραπεί από μια εταιρεία αυτοκινήτων σε μια εξαιρετική ομάδα που θέτει πρότυπα και προωθεί την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών» δήλωσε ο James Attwood, Move Electric Εditor. «Το πέτυχε επενδύοντας στην ηλεκτροκίνηση και άλλους τρόπους μετακίνησης με απόλυτη δέσμευση στο στόχο της. Το Hyundai IONIQ 5 είναι μια απόδειξη της προόδου της εταιρείας. Η Hyundai δημιούργησε ένα όχημα που θέτει πρότυπα στους ανταγωνιστές του. Το IONIQ 5 αποτελεί ένα αυτοκίνητο από το μέλλον – αλλά μπορείτε να το αγοράσετε και να το οδηγήσετε στους δρόμους σήμερα».

Η Hyundai σχεδιάζει να παρουσιάσει 17 αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2030. Έντεκα (11) μοντέλα Hyundai και έξι (6) μοντέλα της πολυτελούς μάρκας Genesis, καθώς επιδιώκει να επεκτείνει τη γκάμα των ηλεκτρικών της οχημάτων. Τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα της Hyundai θα περιλαμβάνουν τρία (3) sedan, έξι (6) SUV, ένα (1) ελαφρύ επαγγελματικό όχημα καθώς και ένα (1) μοντέλο νέου τύπου. Η Hyundai στοχεύει να ξεκινήσει μέσα στη χρονιά τις πωλήσεις του IONIQ 6 και στη συνέχεια το 2024 θα ακολουθήσει το IONIQ 7.

Η μετάβαση στις μετακινήσεις με μηδενικές εκπομπές ρύπων είναι μόνο η αρχή του οράματος της Hyundai «Πρόοδος για την Ανθρωπότητα». Η Hyundai ερευνά τα «Personal Air Vehicles», αυτόνομα ιπτάμενα οχήματα τύπου pod για διάφορες χρήσεις και τρόπους με τους οποίους η ρομποτική και η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να συνδέσει τον εικονικό κόσμο με την πραγματικότητα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.