Συνέδριο για την αυτοκίνηση και τις νέες τεχνολογίες

By  |  0 Comments

Η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ & ELECTROMOBILITY 2023», θα φιλοξενήσει το πιο σημαντικό συνέδριο για την αυτοκίνηση και τις νέες τεχνολογίες στο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Αίθουσα Φάρος.

Με εμπειρία πάνω από 40 χρόνια στη διοργάνωση εκθέσεων, θεματικών ενοτήτων και συνεδρίων για το αυτοκίνητο και τις νέες τεχνολογίες, οι διοργανωτές της έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ & ELECTROMOBILITY 2023» φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ένα νέο θεσμό, που στόχο έχει να προάγει τη νέα γενιά των μετακινήσεων και μεταφορών της χώρας.

Το συνέδριο για την αυτοκίνηση και τις νέες τεχνολογίες θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου με χορηγούς όλες τις εταιρείες που μετέχουν στην έκθεση. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου με θέμα την Ηλεκτροκίνηση θα αναπτυχθούν  οι παρακάτω ενότητες:

  • Μείωση ενεργειακού αποτυπώματος
  • Η ενέργεια που χάνεται στο κυκλοφοριακό
  • Προώθηση της ηλεκτροκίνησης, υποδομές, δίκτυα, πρατήρια ενέργειας
  • Οδική ασφάλεια, μικροκινητικότητα

Ανάμεσα στους ομιλητές θα βρίσκονται εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και των αρμόδιων Υπουργείων, στελέχη της εγχώριας και παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και οι σημαντικότεροι φορείς της αυτοκίνησης, ηλεκτροκίνησης και ανάπτυξης νέων τεχνολογιών μετακίνησης.

Η έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ & ELECTROMOBILITY 2023» θα φιλοξενηθεί στο εκθεσιακό κέντρο, Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO), από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023.

Το Εκθεσιακό Κέντρο – Κλειστό Π. Φαλήρου, βρίσκεται σε ένα από τα πλέον κομβικά σημεία της πρωτεύουσας, παραπλεύρως του  Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύμα Σταύρος Νιάρχος, της Πλατείας Νερού, των αθλητικών εγκαταστάσεων Π. Φαλήρου, τον Φλοίσβο, τη Μαρίνα της Καλλιθέας, έχοντας ήδη καταστήσει την περιοχή ως ένα από τα πλέον πολυσύχναστα και σύγχρονα σημεία του λεκανοπεδίου.

Την έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν περισσότεροι από 80.000 φυσικοί επισκέπτες, λάτρεις του αυτοκινήτου και των καινοτόμων λύσεων της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.