Η DIVITEC συμμετέχει στην έκθεση “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ expo”

By  |  0 Comments

Η DIVITEC, εξουσιoδοτημένος εισαγωγέας προϊόντων τεχνολογίας, εικόνας, ήχου, e-mobility και οικιακών συσκευών, ανακοινώνει τη συμμετοχή της για 3η συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ, που διοργανώνεται φέτος από τις 23 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου, στο Ολυμπιακό ακίνητο Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο. Η γνωστή έκθεση αυτοκινήτου επιστρέφει, μετά τη διακοπή της το 2019, με θέμα την ηλεκτροκίνηση και το e-mobility.

Η DIVITEC, ως επίσημος διανομέας και αντιπρόσωπος εταιρειών e-mobility  στην Ελλάδα, συμμετέχει στην έκθεση, παρουσιάζοντας ένα ευρύ φάσμα  προϊόντων από την Nilox και την Urbanglide.

Τα προϊόντα που θα εκτεθούν

Ανάμεσα στα εκθέματα που θα παρουσιάσει η DIVITEC στην έκθεση  συγκαταλέγονται τα ηλεκτρικά πατίνια της γαλλικής Urbanglide All Road 2, Ecross Pro και Ecross Pro Boost. Τα προϊόντα αυτά καλύπτουν κάθε ανάγκη ηλεκτροκίνησης, εντός ή εκτός πόλης. Παράλληλα, θα εκτεθούν όλα τα πατίνια και αξεσουάρ που διατίθενται από την εταιρεία για μία ολοκληρωμένη και πιο ασφαλή οδηγική εμπειρία.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τα νέα προϊόντα ηλεκτροκίνησης από τη Nilox. Αναλυτικότερα, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο στην κατηγορία   Cargo, το C2 Cargo Ebike, ειδικά σχεδιασμένο για την μεταφορά μεγαλύτερων αντικειμένων και βαρέων φορτίων, ιδανικό ακόμα και για επαγγελματική χρήση.

Ο Λάζαρος Πιατόπουλος Γενικός Διευθυντής της DIVITEC, δήλωσε σχετικά με τη συμμετοχή της εταιρείας στην έκθεση: «Είναι μεγάλη μας χαρά να συμμετέχουμε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στη μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου και ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, την Αυτοκίνηση 2023. Μετά από 3 χρόνια απουσίας της έκθεσης, λόγω των περιορισμών του κορονοϊού, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δώσουμε ξανά το παρόν σε αυτό το μεγάλο γεγονός. Αυτή τη χρονιά, η έκθεση  θα δώσει μεγάλη έμφαση στο emobility και στον κλάδο της βιώσιμης μετακίνησης, στον οποίο η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 2016. Στο περίπτερο μας, θα βρει κανείς μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών ποδηλάτων και πατινιών από την Nilox και την Urbanglide, δύο μεγάλα brands που εκπροσωπούμε πολλά χρόνια στην ελληνική αγορά».

Η DVITEC θα παρουσιάσει όλα της τα προϊόντα στο περίπτερο Δ3, στον πρώτο όροφο της έκθεσης, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν όλα τα προϊόντα από κοντά, αλλά και να ενημερωθούν σχετικά από τους ειδικούς της εταιρείας.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα ηλεκτροκίνησης είναι διαθέσιμες στο: https://divitec.gr/ηλεκτρική-μετακίνηση

Οι ενδιαφερόμενοι για την έκθεση μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή της στο: https://www.autokinisiexpo.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.