Το νέο e-bike Nilox X9

By  |  0 Comments

Η DIVITEC, εξουσιoδοτημένος εισαγωγέας προϊόντων τεχνολογίας, εικόνας, ήχου, e-mobility και οικιακών συσκευών, ανακοινώνει την εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά, του νέου e-bike της Nilox, X9. Στηρίζοντας μία ήδη μακροχρόνια συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία στο χώρο του e-mobility, επεκτείνει τον κύκλο συνεργασίας τους.

Η DIVITEC, ως επίσημος διανομέας και αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα, διαθέτει ήδη έναν εκτεταμένο κατάλογο προϊόντων της Nilox, μεταξύ των οποίων ηλεκτρικά ποδήλατα πόλης και βουνού, ηλεκτρικά πατίνια, αλλά και αξεσουάρ ασφαλείας.

Η Nilox, με ένα ήδη ευρύ φάσμα προϊόντων, που καλύπτουν τις ανάγκες της αστικής, αλλά και της εκτός πόλης ηλεκτρικής μετακίνησης, εισάγει το νέο e-bike X9. Το ηλεκτρικό ποδήλατο καλύπτει κάθε ανάγκη του ποδηλάτη σε ομαλές και μη διαδρομές.

Ειδικός σχεδιασμός και αντοχή

Τα ειδικά διαμορφωμένα ελαστικά του “FAT” 20×4 ιντσών και η ηλεκτρική υποβοήθηση του πεντάλ το καθιστούν κατάλληλο για ανώμαλους δρόμους και δύσκολες διαδρομές. Παράλληλα, η εμπρόσθια ανάρτηση και το διπλό δισκόφρενο, μπροστά και πίσω, για καλύτερη, αποτελεσματικότερη και πιο άμεση πέδηση, συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά ενός συμβατικού mountain bike με την ηλεκτροκίνηση και την άνεση των αναβατών σε κάθε διαδρομή.

Το e-bike X9 είναι εξοπλισμένο με μία αποσπώμενη μπαταρία36V 13AH Lithium 468Wh , προσφέροντας στους χρήστες αυτονομία ηλεκτρικής υποβοήθησης για έως και 70 χλμ. Το μοτέρ 36V Brushless high speed 250W-34Nm που προσφέρει 5 επίπεδα υποβοήθησης του πεντάλ σε συνδυασμό με το κιβώτιο ταχυτήτων Shimano 6 σχέσεων κάνει ευκολότερη την εναλλαγή ταχυτήτων, εξασφαλίζοντας ακόμα πιο άνετες βόλτες. Η οθόνη LCD κάνει ευκολότερη και πιο άμεση την πρόσβαση των επιβατών σε απαραίτητες πληροφορίες για τη χρήση του ποδηλάτου, όπως η ένδειξη του υπόλοιπου της μπαταρίας, ενώ το μπροστινό και οπίσθιο LED φως, καθιστούν ασφαλή τη χρήση του και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το e-bike είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, μαύρο και μπεζ, ενώ παράλληλα ο αναδιπλούμενος του σκελετός από κράμα αλουμινίου διευκολύνει την αποθήκευσή και τη μεταφορά του σε άλλα μέσα μετακίνησης. Το ποδήλατο προσφέρεται με εγγύηση δύο ετών για τον σκελετό του και ενός έτους για την μπαταρία του, από τον επίσημο αντιπρόσωπο της εταιρείας, τη DIVITEC.

Όλα τα προϊόντα της Nilox είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, μέσω δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων και online shops, από την DIVITEC AE, η οποία είναι υπεύθυνη για το service, προφέροντας και εγγύηση καλής λειτουργίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα ανακαλύψουν μέσω του συνδέσμου: https://www.divitec.gr/nilox.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.