Gadgets του φετινού καλοκαιριού

By  |  0 Comments

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλοι χρειάζονται τα απαραίτητα gadget για να καλύψουν κάθε τους ανάγκη και να κάνουν τις μετακινήσεις, το μπάνιο στη θάλασσα και, φυσικά, τις περιπέτειες του φετινού καλοκαιριού πιο άνετες και διασκεδαστικές από ποτέ!

Τα κατάλληλα gadget πρέπει να καλύπτουν οποιαδήποτε καλοκαιρινή ανάγκη μετακίνησης, διασκέδασης, μεταφοράς και περιπέτειας.

  1. Άνετη και διασκεδαστική μετακίνηση

Ο πιο cool και άνετος τρόπος μετακίνησης φέτος το καλοκαίρι είναι το στη φωτογραφία Hoverboard 65 Lite Multicolor από την Urbanglide. Διαθέτει τροχούς 6,5”, ενώ η μπαταρία λιθίου των 4000 mAh προσφέρει αυτονομία για έως και 20km, με μόλις 3 ώρες φόρτισης. Είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να μην ξεπερνά τα 15km/ώρα, φροντίζοντας για την ασφάλεια του αναβάτη. Ο συνδυασμός του urban σχεδιασμού του μαζί με τα LED φώτα που έχει το καθιστούν τον πιο διασκεδαστικό τρόπο μετακίνησης φέτος το καλοκαίρι. Το hoverboard διατίθεται με δώρο την ειδική θήκη προστασίας, για αγορές από το Techolic.gr.

  • Έξυπνες λύσεις για κάθε ανάγκη

Είναι γνωστό ότι στην παραλία κανείς δεν θέλει να φουσκώσει το στρώμα, αλλά όλοι θέλουν να το χρησιμοποιήσουν! Η νέα ηλεκτρική τρόμπα 4,5Ah της DVT κάνει τη διαδικασία ευκολότερη από ποτέ, ειδικά κάτω από τον καυτό ήλιο στη παραλία. Η ισχύς της μπαταρίας καλύπτει και τις ανάγκες για ελαστικά αυτοκινήτου, μηχανής ή ποδηλάτου, λειτουργώντας παράλληλα ως Power Bank για τη φόρτιση φορητών ηλεκτρονικών συσκευών, αλλά και ως φακός. Έξτρα δώρο με κάθε αγορά ηλεκτρικής τρόμπας DVT από το Techolic φουσκωτό θαλάσσης!

  • Δυνατό ηχείο για πάρτι στην άμμο

Τα πάρτι στην άμμο είναι σίγουρα από τα “must”αυτού, αλλά και κάθε καλοκαιριού! Ένα δυνατό ηχείο είναι απαραίτητο για δημιουργήσει το τέλειο κλίμα, οποιαδήποτε στιγμή. Το ηχείο BT-272 της Lenco αποτελεί την ιδανική επιλογή για τα καλοκαιρινά πάρτι. Συνδέεται εύκολα με smartphone, μέσω της λειτουργίας Bluetooth, αλλά και με συσκευές USB και κάρτες μνήμης και μικρόφωνο!. Παράγει δυνατό και καθαρό ήχο με ηχείο 20 watt (RMS), ενώ έχει αυτονομία για έως και 7 ώρες συνεχούς ακρόασης. Τέλος, το εφέ φωτός που διαθέτει, δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για πάρτι σε οποιοδήποτε σημείο, οποιαδήποτε στιγμή.

  • Ολοκληρωμένες λύσεις μεταφοράς

Το καλοκαίρι καμία βαλίτσα και κανένα backpack δεν είναι αρκετά για να μεταφέρουμε τα “απαραίτητα” των διακοπών. Το νέο σακίδιο πλάτης 7060 της Rivacase αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη επιλογή για τη μεταφορά προσωπικών αντικειμένων και ηλεκτρονικών συσκευών φέτος το καλοκαίρι. Διαθέτει ειδικά διαμορφωμένες θήκες για τη μεταφορά φορητού υπολογιστή έως 15,6” και συσκευών tablet έως 10,1”. Η πλαϊνή θήκη για μπουκάλι νερού το καθιστά ιδανικό για καλοκαιρινές περιπέτειες, ενώ η κρυφή θήκη στην πλάτη του σακιδίου κάνει πιο εύκολη, άμεση και ασφαλή την αποθήκευση σημαντικών αντικειμένων, όπως πορτοφόλι, κλειδιά και ταξιδιωτικά έγγραφα. Ο ειδικός ιμάντας στην πλάτη προσαρμόζει το σακίδιο στις λαβές των αποσκευών, καθιστώντας ευκολότερη τη μετακίνησή τους.

  • Καλοκαίρι σημαίνει περιπέτεια

Χωρίς αντίρρηση το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για τους λάτρεις της περιπέτειας και των εξορμήσεων. Φυσικά, απαραίτητη είναι μία action camera για την απαθανάτιση κάθε στιγμής περιπέτειας, είτε στο βουνό είτε στη θάλασσα. Η κάμερα CUHDW5050S της X’ Trem είναι η ιδανική επιλογή για καταγραφή βίντεο και λήψη φωτογραφιών με ανάλυση 4Κ / FullHD, σε βάθος έως και 30 μέτρα. Μπορεί να υποστηρίξει κάρτα μνήμης microSD έως και 64GB, ενώ η οθόνη 2”, που διαθέτει, σε συνδυασμό με την εφαρμογή WiFi για smartphones καθιστούν το χειρισμό της πιο εύκολο και άμεσο. Όλα τα παραπάνω προϊόντα είναι διαθέσιμα μέσω του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος www.techolic.gr με ειδικές προσφορές για την καλοκαιρινή περίοδο έως και -50%.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.