Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Α.Ο.Θ.

By  |  0 Comments

Ο ΑΟΘ που διοργάνωνε το 49ο Ράλλυ ΔΕΘ είχε λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας όπως αυτά καθορίζονται από τους ισχύοντες κανονισμούς και την φροντίδα κάθε επιμελούς διοργανωτή.

Παρόλα αυτά στην ειδική διαδρομή 3 του 49ου Ράλλυ ΔΕΘ συνέβη το αναπάντεχο δυστύχημα που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός θεατή και τον τραυματισμό ενός μέλους του πληρώματος. Οι αρμόδιες αρχές, η οργάνωση και τα στελέχη του αγώνα διενεργούν έλεγχο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυσάρεστο γεγονός .

Συλλυπούμεθα τους οικείους του εκλιπόντος και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον τραυματία συνοδηγό.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΟΘ.

Τι προηγήθηκε:

49ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Οργανωτική Επιτροπή

Στις 10:30πμ της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου 2016 στην ειδική διαδρομή 3 “Παλαιόκαστρο”, κατά την διεξαγωγή του 49ου Rally ΔΕΘ, μετά από έξοδο του πληρώματος Φιλιππίδης – Μαχαίρας με Mitshubishi Lancer Evo IX και αριθμό συμμετοχής 1, επήλθε το αναπάντεχο γεγονός του θανατηφόρου τραυματισμού θεατή, ο οποίος ήταν σε μη επιτρεπόμενο σημείο και παρά τις έντονες προειδοποιήσεις των ανθρώπων ασφαλείας της οργάνωσης να απομακρυνθούν από το συγκεκριμένο σημείο, τις άμεσης επέμβασης των ασθενοφόρων και λοιπων μέσων της οργάνωσης και του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου Πολυγύρου όπου διακομίσθει δεν κατέστη δυνατόν να αποφευχθεί το μοιραίο. Ο τραυματισμός του συνοδηγού δεν εγκυμονεί κινδύνους για την ζωή του. Ο αγώνας διεκόπη, ενώ διενεργείται έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Η οργάνωση και τα στελέχη του αγώνα εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση στους οικείους του εκλειπόντος κι εύχεται ταχεία αποκατάσταση της υγείας του τραυματισθέντος αθλητή.

Οργανωτική Επιτροπή 49ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

aoth_logo_2013_new-2

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.