Η ORCA στο Αλιμανάκι

By  |  0 Comments

Πανηγυρική εκδήλωση με εκλεκτό φαγητό, μουσική και καλή παρέα των φίλων Kλασσικών Αυτοκινήτων, αλλά κυρίως πολύ κέφι, θα πραγματοποιήσει η Λέσχη Ιστορικών Αυτοκινήτων ORCA, το μεσημέρι της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου.

Η εκδήλωση, που στην πραγματικότητα είναι μία συνεστίαση για τις γιορτινές ημέρες που ήδη φθάσανε, είναι μία σύναξη όχι μόνο των Μελών της εκλεκτής Λέσχης-Κόσμημα του Χαλανδρίου, αλλά και όλων όσοι αγαπούν τα Ιστορικά αυτοκίνητα. Από τα μικρά-κομψά 2cv που είναι στην καρδιά μας, μέχρι τα ογκώδη αμερικανικά με τα πεταχτά-μυτερά φτερά και τις χιλιάδες cc, που κάθε χρόνο κατακλύζουν την γιορτή μας στα πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα γίνει στο καφέ – Μεζεδοπωλείο – Τσιπουράδικο ‘’Αλιμανάκι’’, επί της Γρηγορίου Αυξαντίου 13, στον Άλιμο.

Το ποσό του εκλεκτού γεύματος συρρικνώθηκε ειδικά στο ποσόν των 15 ευρώ για κάθε άτομο και θα περιλαμβάνει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΚΡΑΣΙ, μια ειδική προσφορά από τη Λέσχη μας.

Για όσους θέλουν περισσότερα στοιχεία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλ. στον Αντιπρόεδρο Χρήστο Ντάγκαλο (6975854056) ή τον Ειδικό Γραμματέα μας Νίκο Καμολίνο (6932322633) που είναι οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης. Επίσης μπορούν να τηλ. στο κέντρο (2109818222), να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά στο info@alimanaki.gr ή τέλος να έχουν μια καλή εικόνα από τον χάρτη της περιοχής δια της διεύθυνσης http://www.alimanaki.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.