Συμμετοχές για το Πρωτάθλημα Ενιαίου Skoda Fabia 2017

By  |  0 Comments

Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου θα ήθελε να υπενθυμίσει σε όλους τους ενδιαφερόμενους για το Πρωτάθλημα Ενιαίου Skoda Fabia 2017, πως τα γραφεία του στον Πειραιά, (Ακτή Κονδύλη 24, 2ος όροφος) είναι ανοιχτά κάθε Δευτέρα από τις 17:00 έως τις 20:00. Ειδικά για αυτήν την περίοδο και όσο ο Σύνδεσμος εξακολουθεί να δέχεται συμμετοχές για το Πρωτάθλημα Ενιαίου Skoda Fabia 2017, μέχρι δηλαδή τις 3 Φεβρουαρίου, παραμένουν ανοιχτά και κάθε Τετάρτη τις ίδιες ώρες για καλύτερη εξυπηρέτηση. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να επισκεφτούν τον Σύνδεσμο να το κάνουν τις παραπάνω ημέρες και ώρες γιατί διαφορετικά δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν.

Παράλληλα ανακοινώνεται πως καθήκοντα υπεύθυνου επικοινωνίας και ενημέρωσης προς τον Τύπο καθώς και διαχειριστής των social media του Συνδέσμου, έχει αναλάβει ο εξαίρετος συνάδελφος, δημοσιογράφος, Στάθης Πετρόπουλος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.