Mε υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες

By  |  0 Comments

Ο ιστορικός σταθμός αυτοκινήτων «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services, στην περιοχή του Μεταξουργείου, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους υπαλλήλους και τους πελάτες του διαβεβαιώνει ότι έχει λάβει και εφαρμόζει όλα τα προληπτικά μέτρα που έχουν οριστεί από το Υπουργείο Υγείας σχετικά με τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού (Covid-19). Παράλληλα, προχωρά σε εκπτωτική προσφορά προς τους πελάτες μας που διατηρούν μηνιαία συνδρομή παροχής υπηρεσιών στάθμευσης.

Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που έχει επιφέρει η τρέχουσα κρίσιμη συνθήκη, τόσο σε επίπεδο περιορισμού μετακινήσεων όσο και οικονομικά, παρέχει έκπτωση 25% στη μηνιαία συνδρομή υπηρεσιών στάθμευσης για το μήνα Απρίλιο. Για την ενεργοποίηση της έκπτωσης, προϋπόθεση είναι η πληρωμή να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 7 Απριλίου 2020, ενώ προς διευκόλυνση των πελατών η κατάθεση μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά μέσω τραπέζης.

Στο «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services η εξυπηρέτησή αποτελεί προτεραιότητά. Λαμβάνοντας υπόψη την κρισιμότητα της κατάστασης, η εταιρεία καλεί να τηρούνται πιστά οι οδηγίες που έχουν δοθεί από τους αρμόδιους φορείς για την ασφάλεια όλων και το «Πανελλήνιο» θα παραμείνουμε δίπλα στον πελάτη για να παρέχει ασφαλή και ποιοτική εξυπηρέτηση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.