Σημαντική δωρεά από το “Πανελλήνιο”

By  |  0 Comments

Ο ιστορικός σταθμός αυτοκινήτων «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services, στην περιοχή του Μεταξουργείου, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ανταποκρινόμενο στις προσπάθειες του Δήμου Αθηναίων να στηρίξει τους συνανθρώπους μας που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες και πλήττονται λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού (Covid-19), ενισχύει το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι Plus» του Δήμου Αθηναίων προχωρώντας σε μία σημαντική δωρεά.

Το «Πανελλήνιο» προσφέρει 10.000€ σε καύσιμα ώστε να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες των οχημάτων που εξυπηρετούν την εν λόγω δράση του Δήμου Αθηναίων. Συγκεκριμένα, από την 16η Απριλίου 2020 οι οδηγοί των οχημάτων που αποτελούν στόλο του συγκεκριμένου προγράμματος μπορούν να επισκέπτονται το πρατήριο καυσίμων και να ανεφοδιάζουν με δωρεάν καύσιμα.

Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, το «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services ως ιστορικό σημείο της πόλης των Αθηναίων και αναλογιζόμενο τις τρέχουσες ανάγκες καταβάλει με υπευθυνότητα τη δική του συνεισφορά σε έναν αγώνα που δίνεται καθημερινά από όλους μας με την ευχή ότι πολύ σύντομα θα βγούμε νικητές.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.