Σε πλήρη εξέλιξη ο Παγκόσμιος τελικός

By  |  0 Comments

Ο σπουδαιότερος Παγκόσμιος θεσμός του αγωνιστικού karting, η ”Ολυμπιάδα του σπορ” όπως τη χαρακτηρίζουν, το Rotax MAX Challenge Grand Finals 2021 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, μέχρι το Σάββατο, στην φαντασμαγορική πίστα του Bahrain. 400 κορυφαίοι οδηγοί από όλο τον πλανήτη δίνουν την μάχη τους για την κατάκτηση μιας θέσης στο βάθρο των νικητών.

Ανάμεσά τους οι πιλότοι της Ελληνικής Εθνικής ομάδας, όντας νικητές των κατηγοριών τους στον μακροβιότερο ελληνικό θεσμό Rotax MAX Challenge GR, δεν προσπαθούν απλά, αλλά εντυπωσιάζουν με τις επιδόσεις τους!
Ο βενιαμίν της αποστολής Νικόλας Σουβατζόγλου, στην πρώτη του διεθνή συμμετοχή στη κατηγορία Mini MAX είναι εντυπωσιακός, ενώ ο Γιώργος Καφαντάρης στην Junior MAX προβάλλοντας την εμπειρία του από τις προηγούμενες διεθνείς συμμετοχές του, κινείται εξαιρετικά. Ο Στυλιανός Πετρίσης στην Senior MAX, στην πρώτη του εμφάνιση στο Rotax MAX Challenge Grand Finals είναι συγκεντρωμένος στον στόχο του. Ο ρέκορντμαν συμμετοχών σε ανάλογους τελικούς από την συγκεκριμένη ομάδα, Άκης Βασιλέρης στην DD2 MAX ”οδηγεί” τον αγώνα, ερωτοτροπώντας με την πρώτη θέση!
Η σπουδαιότερη Παγκόσμια διοργάνωση του αγωνιστικού karting το Rotax MAX Challenge Grand Finals, βρίσκεται σε εξέλιξη… οι φίλοι του σπορ απ’ όλο τον πλανήτη παρακολουθούν μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών την προσπάθεια των οδηγών.
Καλή επιτυχία Ελληνική αποστολή! Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.