Urbanglide Ecross Pro Boost: Δύναμη και πρακτικότητα (video)

By  |  4 Comments

Η γαλλική UrbanGlide, μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων urban mobility, επεκτείνει την παλέτα των e-scooters που διαθέτει, με τα μοντέλα Ecross Pro & Ecross Pro Boost.

Πρόκειται για το πλέον μοντέρνο αστικό μέσο μεταφοράς: γρήγορα, ασφαλή, ευέλικτα και απόλυτα φιλικά απέναντι στο περιβάλλον, τα ηλεκτρικά πατίνια θα σε πάνε όπου θες, ακολουθώντας σε στο σπίτι, το καφέ ή το γραφείο χάρη στον συμπαγή τους σχεδιασμό.

Τα μικρά ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή των κατοίκων της πόλης. Είναι μια νέα μόδα, εντός και εκτός εισαγωγικών, αλλά και ένα μέσο μικροκινητικότητας που προσφέρει μια λύση ουσίας σε εκείνους που θέλουν να γλιτώνουν πραγματικά χρόνο πηγαίνοντας από και προς τη δουλειά τους, είτε χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο τους, είτε κινούνται με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Τα προϊόντα της UrbanGlide, προσφέρουν μεγάλη αυτονομία για έως και 50 km και φουσκωτούς τροχούς 10’’ και δισκόφρενα για μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση. Επίσης, φορτίζονται γρήγορα, ενώ αποθηκεύονται ακόμα πιο εύκολα. Τα χαρακτηριστικά αυτά τα καθιστούν την ιδανική λύση για τις καθημερινές μετακινήσεις εντός του αστικού ιστού.

Τα e-scooters είναι φιλικά προς το περιβάλλον μέσα μετακίνησης, που εξοικονομούν χρόνο και χρήμα, είναι αποδοτικά και απίστευτα διασκεδαστικά. Τα ηλεκτρικά πατίνια Ecross Pro & Ecross Pro Boost προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και αντοχή σε καθημερινή χρήση, χάρη στους ανθεκτικούς, φουσκωτούς τροχούς 10 ιντσών που διαθέτουν.

Το Urbanglide Ecross Pro Boost που οδηγήσαμε προσφέρει μεγάλη ασφάλεια, καθώς οι ανθεκτικές ρόδες 10’’ με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους, συνδυάζονται με διπλό σύστημα φρένων, με μπροστινά και οπίσθια δισκόφρενα για καλή πρόσφυση και επιβράδυνση. Με διπλό ισχυρό μοτέρ 1600W (2x800W) που δίνει (υπό προϋποθέσεις μικρομεσαίου βάρους) ταχύτητα μέχρι 25km/h, χειριστήριο γκαζιού στο χέρι και τρεις επιλογές ταχύτητας είναι η ιδανική λύση για διαδρομές μέχρι 50 km. Οι 6 αναρτήσεις που διαθέτει (4 μπροστινές και 2 πίσω) χαρίζουν άνετη μετακίνηση σε όλους τους δρόμους.

Στην πράξη το ηλεκτρικό πατίνι προσφέρει όλη την ευκολία και τη χρηστικότητα που περιμένει κανείς από ένα μοντέλο της κατηγορίας στην οποία ανήκει. Αναμφίβολα στα μεγάλα ατού συγκαταλέγεται το φαρδύ του πάτωμα το οποίο θα εκτιμήσουν ακόμη περισσότερο εκείνοι που ξεπερνούν σε ύψος το 1,7 μ. και φέρουν μεγαλύτερα πόδια από το μέσο όρο.

Κινείσαι αέρινα με ταχύτητες που δεν σε φοβίζουν, ενώ μπορείς να «σκαρφαλώσεις» και σε σχετικά μεγάλες ανηφόρες με απροβλημάτιστη κίνηση ακόμη και σε δρόμους με ανηφορική κλίση περί το 15%.

Το φαρδύ πάτωμα προστατεύει παράλληλα πολύ καλύτερα τα παπούτσια και το παντελόνι από νερά που μπορεί να βρίσκονται στο δρόμο. Την αυτοπεποίθηση κρατάνε ψηλά οι σχετικά μεγάλοι για πατίνι τροχοί με τη διάμετρο των ελαστικών που φουσκώνουν να φτάνει στις 10 ίντσες και να εξομαλύνει αρκετά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος. Στο τελευταίο βοηθάει και η εξαιρετική πίσω ανάρτηση.

Τα διπλά εντυπωσιακά μπροστινά φώτα LED, το πίσω φως των φρένων, η πλευρική λωρίδα LED, τα φλας και οι ανακλαστήρες που διαθέτουν, επιτρέπουν τη χρήση σε οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμα και τη νύχτα. Βεβαίως τα 1.099 ευρώ που κοστίζει δεν είναι λίγα, αλλά πολύ λογικά για τα όσα προσφέρει.

Εργονομία και δύναμη

Το EcrossPro Boost είναι ταυτόχρονα, εξαιρετικά πρακτικό, καθώς αναδιπλώνεται με μια απλή κίνηση, ώστε να μπορεί να αποθηκεύεται οπουδήποτε, ενώ προσαρμόζεται σε ύψος, χάρη στο εργονομικό, πτυσσόμενο τιμόνι. Το χαμηλό βάρος των 23 kg, το καθιστά μια σχετικά ελαφριά επιλογή για το είδος του, για άνετη χρήση και μετακίνηση. Η βάση στήριξης και ο πρακτικός αναδιπλούμενος σχεδιασμός τους, επιτρέπει την εύκολη μεταφορά στη δουλειά, τις βόλτες, τα ΜΜΜ, ενώ η αποθήκευση γίνεται ακόμα πιο εύκολη. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με οθόνη LCD, που δείχνει την ταχύτητα και τη διάρκεια της μπαταρίας, καθώς και με χειριστήριο επιτάχυνσης στο τιμόνι, για καλύτερο έλεγχο της ταχύτητας. To ECross PRO Boost είναι ένα πραγματικό οικολογικό και ισχυρό scooter με φανταστικό σχεδιασμό που θα σας γλιτώσει από πολλά έξοδα μετακίνησης!

Τα UrbanGlide Ecross Pro & Ecross Pro Boost αποτελούν την ιδανική επιλογή για εύκολη και γρήγορη μετακίνηση, καθώς μπορούν να μεταφέρουν φορτίο έως και 120 kg το καθένα. Η μπαταρία 48V, χωρητικότητας 13Ah, φορτίζει μέσα σε μόλις 4-5 ώρες.

Στην ελληνική αγορά διατίθενται από την Divitec AE, υπεύθυνη για την εγγύηση και το service, μέσω δικτύου καταστημάτων και online shops.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Μέγιστη ταχύτητα: εργοστασιακή ρύθμιση 25Km / h
Διπλό Μοτέρ: 1600W (2x800W)
Ρόδες: Φουσκωτές 10″
Αυτονομία: έως 50km
3 λειτουργίες ταχύτητας
Αναρτήσεις: 4 εμπρός- 2 πίσω
Σύστημα πέδησης: εμπρός και πίσω δισκόφρενο
Διπλά μπροστινά φώτα LED + Φως φρένων πίσω + Πλευρική λωρίδα LED + Φλας + Ανακλαστήρες
Μπαταρία: 48V 13Ah Lithium
Χρόνος φόρτισης: 5 ώρες
Οθόνη LCD: ταχύτητα, μπαταρία, τρόποι οδήγησης, ρύθμιση παραμέτρων
Εργονομικό πτυσσόμενο τιμόνι, Πτυσσόμενες λαβές
Αναδιπλούμενο
Κόρνα
Βάση στήριξης
Μεγάλη πλατφόρμα με κάλυμμα grip
Μπροστινό και πίσω φτερό
Μέγιστο βάρος χρήστη: 120kg
Βάρος: 23kg
Χρώμα: Μαύρο
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών

4 Comments

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.