UrbanGlide bike 160:  Το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο (video)

By  |  0 Comments

Η γαλλική UrbanGlide, μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων urban mobility, επεκτείνει την παλέτα των e-bikes που διαθέτει, με το μοντέλο UrbanGlide bike 160.

Τα e-bikes, πέραν από φιλικά προς το περιβάλλον, είναι αποδοτικά και απίστευτα διασκεδαστικά. Το ποδήλατο άλλωστε, αποτελούσε πάντοτε ένα αγαπημένο χόμπι – και μέσο μετακίνησης, για μικρούς και μεγάλους. Έτσι, και τοUrbanGlide bike 160 το οποίο ουσιαστικά έρχεται να αναβαθμίσει το προϋπάρχον bike 140 δίνει μία νέα νότα στην στιλάτη ηλεκτροκίνηση με ποδήλατο.

Ως καθημερινός σας σύντροφος στις μετακινήσεις

Το UrbanGlide bike 160είναι σχεδιασμένο να εξυπηρετεί όλων των ειδών τις μετακινήσεις. Με δεδομένο ότι πλέον όλο και περισσότεροι έλληνες χρησιμοποιούν το ποδήλατο για τις αστικές μετακινήσεις, το Bike 160 θα αποτελέσει τον όμορφο σχεδιαστικά σύντροφο στην καθημερινότητά σας και όχι μόνο. Ιδανικό σε μέγεθος και εύχρηστο στη μεταφορά του, διαθέτει τροχούς 16” με ανακλαστήρες που του επιτρέπουν να προσεγγίζει ταχύτητες της τάξης των 25 km/h. Ενσωματώνει ηλεκτρονικό χειριστήριο, πτυσσόμενο κάθισμα και αναδιπλούμενο τιμόνι. Σε συνδυασμό με το μπροστινό και πίσω δισκόφρενο αλλά και τον βελτιστοποιημένο φωτισμό, θα έχετε τη δυνατότητα να οδηγείτε με απόλυτη ασφάλεια.

Ως μοντέρνο ηλεκτρικό μεταφορικό μέσο

Επιπρόσθετα, το UrbanGlide bike 160, υποστηρίζει τεχνολογία Bluetooth έτσι ώστε να μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή την ταχύτητα, τις επιμέρους λειτουργίες, να έχετε πλήρη έλεγχο σχετικά με την απόσταση που έχετε διανύσει και την μπαταρία που έχετε καταναλώσει μέσω του ειδικού app στο κινητό.

Διαθέτει ειδική θήκη για το κινητό στο τιμόνι καθώς επίσης και αντικλεπτική προστασία, καθώς κλειδώνει μέσω της εφαρμογής. Η μπαταρία των 6000mAh του προσφέρει αυτονομία έως 25 km με το μέγιστο βάρος που μπορεί να υποστηρίξει να ανέρχεται στα 120 kg. Επίσης, παρέχεται και βάση στήριξης για να μπορεί να αποθηκεύεται εύκολα και γρήγορα.

Tο UrbanGlide bike 160 διατίθεται στην ελληνική αγορά από την Divitec AE, υπεύθυνη για την εγγύηση και το service, μέσω δικτύου καταστημάτων και online shops.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.