UrbanGlide Ride 55 Flash: Η πιο fun λύση μετακίνησης για τα παιδιά!

By  |  0 Comments

Η γαλλική UrbanGlide, μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων urban mobility, επεκτείνει την παλέτα των e-scooters που διαθέτει, με το μοντέλο Ride 55 Flash.

Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί το απόλυτο παιδικό gadget, καθώς προσφέρει αυτονομία για έως και 6 km, ενώ διαθέτει συμπαγείς τροχούς με χρωματιστά φωτάκια, συνδυάζοντας ασφάλεια αλλά και ψυχαγωγία. Τα χαρακτηριστικά αυτά το καθιστούν την ιδανική λύση για καθημερινή χρήση από τους μικρούς μας φίλους.

Τα e-scooters είναι φιλικά προς το περιβάλλον μέσα μετακίνησης, που εξοικονομούν χρόνο και χρήμα, είναι αποδοτικά και απίστευτα διασκεδαστικά. Το Ride 55 Flash είναι μία υπέροχη εναλλακτική πρόταση σε σχέση με το συμβατικό, παιδικό πατίνι και διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα: μπλε, κόκκινο ή ροζ για κάθε προτίμηση και για κάθε φύλο.

Παιχνίδι με ταχύτητα και ασφάλεια

Το Urbanglide Ride 55 Flash προσφέρει μεγάλη ασφάλεια, καθώς οι ανθεκτικές ρόδες 5,5 ιντσών με την ιδιαίτερη, φωτεινή σχεδίαση τους, συνδυάζονται με ένα μηχανικό, οπίσθιο φρένο για καλύτερη πρόσφυση και επιβράδυνση. Χάρη στο μοτέρ 30W, που αποδίδει ταχύτητα μέχρι 10 km/h και στο χειριστήριο επιτάχυνσης που διαθέτει το τιμόνι, αποτελεί ιδανική επιλογή για τις πιο fun διαδρομές, διάρκειας έως και 40 λεπτά.

Ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά μέχρι 50 kg, σηκώνει όλα τα “βάρη” της απαιτητικής, καθημερινής χρήσης. Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του είναι ότι αποτελεί υβριδικό πατίνι που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως απλό πατίνι, όταν η μπαταρία εξαντληθεί, γεγονός που το κάνει το καταλληλότερο παιδικό, μεταφορικό μέσο. Η βάση στήριξης και το μικρό του βάρος (μόλις 6,5kg), το καθιστούν ιδανική επιλογή για άνετη μετακίνηση και εύκολη αποθήκευση. Τέλος, τα χρωματιστά φωτάκια στη μπροστινή ρόδα εκτός από το μοναδικό στυλ που προσφέρουν, επιτρέπουν τρελές βόλτες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμα και τη νύχτα.

Το UrbanGlide Ride 55 Flash, διατίθεται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία Divitec AE, υπεύθυνη για την εγγύηση και το service, μέσω δικτύου καταστημάτων και online shops.

Σχετικά με την UrbanGlide

Η UrbanGlide είναι μια γαλλική κατασκευάστρια πρωτοποριακών και εύχρηστων προϊόντων urban mobility με έντονη παρουσία στις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές χώρες. Τα προϊόντα της είναι 100% οικολογικά και πρακτικά και εμπνέουν τους καταναλωτές να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες νέων τρόπων μεταφοράς.

Σχετικά με την DIVITEC

Η εταιρεία DIVITEC ιδρύθηκε το 2007, ως βασικός αντιπρόσωπος των καταναλωτικών προϊόντων της KODAK στην Ελλάδα και σε συγκεκριμένες χώρες των Βαλκανίων μέσω τοπικών διανομέων. Στην πορεία ανέπτυξε τις δραστηριότητές της με την προσθήκη νέων αντιπροσωπειών στον χώρο της εικόνας, του ήχου, της πληροφορικής, της ηλεκτρικής κινητικότητας και των τεχνολογιών εκπαίδευσης. Στις αντιπροσωπείες της DIVITEC συγκαταλέγονται οι  Kodak, Viewsonic, UrbanGlide, Intenso, Nilox, Lenco, Integral, Rivacase, X Trem, Brateck, Blaupunkt Batteries, Intech, Blurams,  Mykronoz κ.α.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.