Οι εκλογές του Α.Ο.Θ.

By  |  0 Comments

Σε ιδιαίτερα συναινετικό κλίμα διεξήχθησαν, χθες , οι εκλογές του Α.Ο.Θ. στην αίθουσα της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης. Στο κάλεσμα του ομίλου ανταποκρίθηκαν τελικά περίπου 50 μέλη τα οποία μετά την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής αποδέσμευσαν το παλιό διοικητικό συμβούλιο και ψήφισαν το νέο.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο κ. Ψηφίδης ο οποίος  ως απερχόμενος πρόεδρος εξήγησε τις πρακτικές δυσκολίες που ανάγκασαν το παρών Δ.Σ. να παραιτηθεί προκηρύσσοντας πρόωρες εκλογές. Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο κ. Κουμποτής εξηγώντας την θέση του ομίλου σε ότι αφορά τους νέους κανονισμούς που διέπουν του αγώνες αυτοκινήτου στην Ελλάδα και την ανάγκη του Α.Ο.Θ. να διευρυνθεί και σε άλλους τομείς του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως τους αγώνες καρτ, πλαγιολισθήσεων, ατομικής χρονομέτρησης και γιατί όχι αγώνες μοτοσικλέτας στο απώτερο μέλλον.  Ο λόγος δόθηκε αμέσως μετά στον κ. Χαρατάσο που με την σειρά του πληροφόρησε το σώμα για το 45ο Μίνι Ράλλυ Θερμαϊκού που καλείται να διοργανώσει ο Α.Ο.Θ. την Κυριακή 17 Απριλίου.

Τέλος πριν από την ψηφοφορία δόθηκε στους υποψήφιους η ευκαιρία να απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό.

Η ψηφοφορία αλλά και η καταμέτρηση των ψήφων ολοκληρώθηκε στις 10 το βράδυ με την κάλπη να δίνει τα παρακάτω αποτελέσματα:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:

  1. Αγοραστός Λάζαρος 42
  2. Βαγιωνάς Δημήτρης 30
  3. Βογιατζόγλου Πέτρος 7
  4. Μαράτος Σταύρος 25
  5. Πακτίτης Παναγιώτης 29
  6. Χατζηδημητρίου Εμμανουήλ 35
  7. Χατζηαναστασίου Ιωάννης 25
  8. Χαχόπουλος Ιωάννης 15

Για την ισοψηφία Μαράτου-Χατζηαναστασίου έγινε κλήρωση υπέρ του πρώτου.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή:

  1. Γκαβέζος Μιχάλης 38
  2. Τσιτσογιαννόπουλος Βασίλειος 35
  3. Χαρατάσος Φώτιος 44

Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο:

  1. Ανεζίνης Νικόλαος 42
  2. Βασιλόπουλος Αθανάσιος 37
  3. Σαπουντζόγλου Θεοδόσης 42

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.